Αματηρή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο στο κεφάλι
Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο για να ακινητοποιήσει το όχημα

Συνελήφθη ο αστυνομικός που φέρεται πως πυροβόλησε τον 16χρονο οδηγό αυτοκινήτου τις πρώτες ώρες της Δευτέρας, στη Θεσσαλονίκη μετά από καταδίωξη.

Πρόκειται για άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος κρατείται με εντολή εισαγγελέα και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ανήλικος επιχείρησε να πλήξει τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν, ενώ έκανε ελιγμό με το όχημα δέχτηκε από πίσω έναν πυροβολισμό στο κεφάλι.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε ο άνδρας της ΕΛΑΣ που χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο για να ακινητοποιήσει το όχημα.

Όλα έγιναν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, o ανήλικος έβαλε καύσιμα στο ΙΧ ημιφορτηγό του σε πρατήριο της οδού Μοναστηρίου και αποχώρησε δίχως να πληρώσει.

Στη συνέχεια, ενημερώθηκε η αστυνομία. Ο 16χρονος δέχθηκε πυρά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του από τις αστυνομικές Αρχές.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι του ανηλίκου βρίσκονται αυτήν την ώρα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου περιμένουν με αγωνία να μάθουν τα νεότερα για την υγεία του άτυχου παιδιού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης
Μιχάλης Σφακιανάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου) στο alfavita.gr: Για τη νέα σύγκλιση της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Σήμερα Τρίτη 7 Απριλίου η νέα σύγκλιση της ολομέλειας της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
Μιχάλης Σφακιανάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου) στο alfavita.gr: Για τη νέα σύγκλιση της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
εκπαιδευτικοι
Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Στις αρχές Μαΐου οι ανακοινώσεις – Τι αλλάζει με τον κανόνα «1 προς 1»
Για τον εκπαιδευτικό κόσμο, το βασικό ερώτημα παραμένει: θα καλυφθούν ουσιαστικά τα κενά των σχολείων;
Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Στις αρχές Μαΐου οι ανακοινώσεις – Τι αλλάζει με τον κανόνα «1 προς 1»