Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί πυροβόλησαν στο κεφάλι 16χρονο για ένα μπιτόνι βενζίνης
O 16χρονος δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι για ένα μπιτόνι βενζίνης

Σφαίρα στο κεφάλι δέχθηκε ο 16χρονος οδηγός, όταν τον πυροβόλησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Ο έφηβος νοσηλεύεται στην εντατική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Ο ανήλικος χειρουργήθηκε στο κεφάλι, μετά από τραύμα που είχε από τους πυροβολισμούς εναντίον του από αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Μοναστηριού, περίπου στη 1:00 και αφού έβαλε καύσιμα, έφυγε χωρίς να πληρώσει.

Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία και το όχημα εντοπίστηκε από το περιπολικό στη Συμμαχική Οδό. Μετά από καταδίωξη ο οδηγός του ΙΧ, αφού δεν σταμάτησε την πορεία του στα σήματα των αστυνομικών, επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό και στην προσπάθειά του αυτή προσέκρουσε σε τοίχο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

xristopoulos-oiele
Τα παράδοξα της ελληνικής εκπαίδευσης vol. 1: «Και νόμο δεν εκράτεις»!
Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Γιώργος Χριστόπουλος γράφει στο alfavita.gr για τα... απίστευτα αλλά αληθινά της ελληνικής εκπαίδευσης
Τα παράδοξα της ελληνικής εκπαίδευσης vol. 1: «Και νόμο δεν εκράτεις»!