kivotos_tou_kosmou
Σφοδρή επίθεση του δικηγόρου του πατέρα Αντώνιου, σε Αρχιεπίσκοπο, κυβέρνηση και νέο ΔΣ

Δια στόματος του δικηγόρου, Θρασύβουλου Κονταξή, ήρθε η πρώτη επίσημη αντίδραση του πατέρα Αντώνιου. Ο δικηγόρος με δήλωσή του στους δημοσιογράφους άσκησε σφοδρή κριτική κατά του Αρχιεπισκόπου, της κυβέρνησης και του νέου ΔΣ της Κιβωτού του Κόσμου.

«Δεν υπάρχει κατηγορία παρά μόνο δημοσιεύματα. Αυτό που έχω να δηλώσω σήμερα και δεν αφορά την υπερασπιστική γραμμή, είναι ότι το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας για το έργο της Κιβωτού συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης, η οποία με ένα εγκάθετο διοικητικό συμβούλιο, πρόεδρος του οποίου είναι μία εφοπλιστής παράνομα και αυθαίρετα κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά στον δρόμο την οικογένεια του πατέρα Αντωνίου. Είναι ανέστιος, δεν υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία όπως γράφεται και αυτό που απαιτούμε είναι την άμεση παρέμβαση των οικείων εισαγγελικών αρχών», δήλωσε ο δικηγόρος.

Σημείωσε ακόμα ότι θα συναντηθεί με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, για να καταγγείλει τα όσα παράνομα συμβαίνουν.

Ο Θ. Κονταξής διέψευσε ότι ο πατέρας Αντώνιος ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς του έχει κάνει οποιαδήποτε δήλωση στα ΜΜΕ, και όσα διέρρευσαν στον Τύπο δεν είναι αληθή.

Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την Κιβωτό του Κόσμου, ο Θ. Κονταξής δεν έκανε κανένα σχόλιο καθώς όπως είπε δεν υπάρχει κατηγορία ούτε έχει ο ίδιος λάβει επισήμως από τις δικαστικές αρχές οποιαδήποτε ενημέρωση.

«Τον πέταξαν έξω. Κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο»

Ο Γιάννης Κώτσος, δικηγόρος του πατέρα Αντωνίου, μίλησε για παραβίαση του Κράτους Δικαίου και κατάργηση του τεκμηρίου αθωότητας, χωρίς να υπάρχει ακόμα καμία κατηγορία και χωρίς να έχει κληθεί να καταθέσει ο ιδρυτής της Κιβωτού και η οικογένειά του, ενώ έχουν δηλώσει εξαρχής ότι είναι στη διάθεση των αρχών και δεν έχουν τελέσει καμία πράξη από αυτές που καταγγέλλονται.

«Έκανε ακόμα λόγο για αδικαιολόγητη και μη νόμιμη αλλαγή της κλειδαριάς του κοιτώνα τους εντός της Κιβωτού, χωρίς να τους έχει επιδοθεί καν νόμιμα οποιαδήποτε δικαστική απόφαση ή διάταξη και κυρίως η αδικαιολόγητη άρνηση των ιθυνόντων να παραλάβουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, οδήγησαν ένα ζεύγος με το ανήλικο παιδί τους να κοιμηθούν στο αυτοκίνητο γιατί δεν έχουν που αλλού να πάνε», πρόσθεσε ο κ. Κώτσος.


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΑΒ
Τραυματισμός σοκ 14χρονης μαθήτριας μετά από καβγά – Έπεσε σε τζαμαρία και κόπηκε στον λαιμό
Άγριο επεισόδιο μεταξύ μαθητριών στην Αγία Βαρβάρα - Η στιγμή που η 14χρονη κατέρρευσε αιμόφυρτη
Τραυματισμός σοκ 14χρονης μαθήτριας μετά από καβγά – Έπεσε σε τζαμαρία και κόπηκε στον λαιμό
Η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο όχημα του καθηγητή Δ. Καρώνη
Η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο όχημα του καθηγητή Δ. Καρώνη
Ποια είναι η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» που ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο του πραγματογνώμονα των Τεμπών
Η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο όχημα του καθηγητή Δ. Καρώνη