Κυριακή Ζάνια
Πέρασε ένας χρόνος από τον θάνατο της 14χρονης μαθήτριας που «έφυγε» πρόωρα σε κοντέινερ του νοσοκομείου Λαμίας

Αρχίζουν την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών για τον χαμό της 14χρονης μαθήτριας Κυριακής Ζανιά, που «έσβησε» στο κοντέινερ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας περιμένοντας βοήθεια εξαιτίας της νόσησης από covid-19.

Ένα χρόνο μετά, η δικαιοσύνη αναλαμβάνει να ρίξει φως στην υπόθεση και να βρεθούν οι υπαίτιοι για το θάνατο της 14χρονης μαθήτριας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamiareport.gr, στα χέρια της ανακρίτριας Λαμίας υπάρχουν πολλά στοιχεία της υπόθεσης, μεταξύ των οποίων οι πραγματογνωμοσύνες των ιατροδικαστών που όρισε η οικογένεια της άτυχης μαθήτριας, αλλά και το πόρισμα της ΕΔΕ που διενήργησε η Καθηγήτρια Παιδιατρικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας  Ιωάννα Γριβέα.

Όπως είχε αποκαλύψει ο ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας Πάρης Παπαδάκης, η ΕΔΕ περιγράφει «ανθρωποκτονία με φυσικούς αυτουργούς δύο ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας». Επίσης η δικηγόρος Λαμίας Σοφία Σταυράκη επιβεβαιώνει ότι «το πόρισμα είναι κόλαφος» καθώς αποδίδει εγκληματική παράλειψη σε γιατρούς που είχαν αφήσει το κορίτσι αβοήθητο σχεδόν 4 ώρες και ενώ είχαν γνώση προβληματικού καρδιογραφήματος από πολύ νωρίς.

Τις τελευταίες ημέρες, η σκιά της έρευνας της Δικαιοσύνης στο Νοσοκομείο Λαμίας έχει πέσει βαριά, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον 15 άτομα να έχουν κληθεί να καταθέσουν μέσα στο επόμενο 15ημερο για την υπόθεση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα