Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στις Καρίνες του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, το μεσημέρι της Κυριακής 27 Νοεμβρίου, όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε.
Το δυστύχημα σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Τον 46χρονο αναζητούσαν οι οικείοι του, ενώ στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πυροσβεστική.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, το χωράφι στο οποίο έκανε αγροτικές εργασίες ο άνδρας είχε απότομη κλήση με αποτέλεσμα το τρακτέρ να αναποδογυρίσει τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Οι υπάλληλοι της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τον άτυχο 46χρονο ενώ μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η σορός θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ
ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα
ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ
Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ