Thumbnail
Ο 46χρονος εκτελούσε εργασίες σε χωράφι

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στις Καρίνες του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, το μεσημέρι της Κυριακής 27 Νοεμβρίου, όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε.

Το δυστύχημα σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Τον 46χρονο αναζητούσαν οι οικείοι του, ενώ στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πυροσβεστική.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το χωράφι στο οποίο έκανε αγροτικές εργασίες ο άνδρας είχε απότομη κλήση με αποτέλεσμα το τρακτέρ να αναποδογυρίσει τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Οι υπάλληλοι της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τον άτυχο 46χρονο ενώ μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η σορός θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

erdogan
Ερντογάν για τετ α τετ με Μητσοτάκη: «Θέλουμε ειρήνη και ασφάλεια για εμάς και τους γείτονές μας»
Ερντογάν για τη συνάντηση με Μητσοτάκη: «Θέλουμε ειρήνη και ασφάλεια για εμάς και τους γείτονές μας»
Ερντογάν για τετ α τετ με Μητσοτάκη: «Θέλουμε ειρήνη και ασφάλεια για εμάς και τους γείτονές μας»
σχολικά γεύματα
Αντιδράσεις γονέων για τις αλλαγές στα σχολικά γεύματα: Το βαρέλι της "εξοικονόμησης" δεν έχει πάτο»
Συνεχείς περικοπές στη σχολική διατροφή - Τα αιτήματα των γονέων προς την Πολιτεία
Αντιδράσεις γονέων για τις αλλαγές στα σχολικά γεύματα: Το βαρέλι της "εξοικονόμησης" δεν έχει πάτο»