Καλούνται οι υποψήφιοι του διαγωνισμού κατάταξης μονίμων αξιωματικών διερμηνέων του Στρατού Ξηράς να παρουσιαστούν για την εξέταση σωματικής ικανότητας

Οι υποψήφιοι του διαγωνισμού κατάταξης μονίμων αξιωματικών διερμηνέων του Στρατού Ξηράς, που βρέθηκαν να έχουν τα απαιτούμενα προσόντα, καλούνται να προσέλθουν ενώπιον των αρμόδιων επιτροπών, για εξέταση της σωματικής τους ικανότητας, από 29 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου. Οι υποψήφιοι καλούνται να παρουσιάζονται καθημερινά την 07:00 ώρα:

  1. Για τις ψυχοτεχνικές εξετάσεις, στη ΣΣΕ (Βάρη Αττικής),
  2. Για τις υγειονομικές εξετάσεις, στο 401 ΓΣΝΑ, κατάλληλα προετοιμασμένοι (να έχουν εφαρμόσει τους κανόνες ατομικής υγιεινής). Με το πέρας των υγειονομικών εξετάσεων, θα εξεταστούν από την επιτροπή Απαλλαγών Αθηνών,
  3. Για τις αθλητικές δοκιμασίες στη ΣΣΕ (Βάρη Αττικής) με αθλητική περιβολή. Η αθλητική περιβολή των υποψηφίων αποτελεί αποκλειστικά δική τους επιλογή.

Σημειώνεται ότι ο πίνακας των υποψηφίων, των οποίων τα δικαιολογητικά βρέθηκαν πλήρη όπως και η ακριβής ημερομηνία προσέλευσης τους για τις εν λόγω προκαταρκτικές (ΠΚΕ) εξετάσεις, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ, στο πεδίο ανακοινώσεις.

Οι υποψήφιοι προσερχόμενοι για τις προκαταρκτικές εξετάσεις πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά την αστυνομική ή στρατιωτική τους ταυτότητα και το δελτίο ταυτότητας υποψήφιου, το οποίο θα χορηγηθεί από την επιτροπή υποδοχής την πρώτη ημέρα διεξαγωγής των προκαταρκτικών εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι οπλίτες πρέπει να φέρουν μαζί τους και το Φύλλο Πορείας.

Οι υποψήφιοι-ες που θα αποτύχουν ή θα διακόψουν ή δεν θα παρουσιασθούν σε οποιοδήποτε στάδιο των ΠΚΕ, αποκλείονται του διαγωνισμού. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, υποψήφιος-α, που δεν προσήλθε έγκαιρα ή καθόλου για οποιοδήποτε λόγο (και δεν έχει ενημερώσει ανάλογα), αποκλείεται των περαιτέρω εξετάσεων. Σε περίπτωση κωλύματος ισχύουν τα διαλαμβανόμενα στη σχετική προκήρυξη. Οι αποφάσεις των επιτροπών είναι ανέκκλητες και δεν γίνονται δεκτές ενστάσεις των υποψηφίων.

Η ημερομηνία έναρξης των γραπτών - προφορικών εξετάσεων θα προγραμματιστεί με το νέο έτος (εκτιμάται μέσα Ιανουαρίου 2023) και θα καθοριστεί επακριβώς με νεότερη ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός για 311 θέσεις στα Δικαστήρια: ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΕΔΩ

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 12 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα