Στρατός Ξηράς: Εξέταση σωματικής ικανότητας υποψήφιων διερμηνέων - Όλες οι πληροφορίες
Καλούνται οι υποψήφιοι του διαγωνισμού κατάταξης μονίμων αξιωματικών διερμηνέων του Στρατού Ξηράς να παρουσιαστούν για την εξέταση σωματικής ικανότητας

Οι υποψήφιοι του διαγωνισμού κατάταξης μονίμων αξιωματικών διερμηνέων του Στρατού Ξηράς, που βρέθηκαν να έχουν τα απαιτούμενα προσόντα, καλούνται να προσέλθουν ενώπιον των αρμόδιων επιτροπών, για εξέταση της σωματικής τους ικανότητας, από 29 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου. Οι υποψήφιοι καλούνται να παρουσιάζονται καθημερινά την 07:00 ώρα:

  1. Για τις ψυχοτεχνικές εξετάσεις, στη ΣΣΕ (Βάρη Αττικής),
  2. Για τις υγειονομικές εξετάσεις, στο 401 ΓΣΝΑ, κατάλληλα προετοιμασμένοι (να έχουν εφαρμόσει τους κανόνες ατομικής υγιεινής). Με το πέρας των υγειονομικών εξετάσεων, θα εξεταστούν από την επιτροπή Απαλλαγών Αθηνών,
  3. Για τις αθλητικές δοκιμασίες στη ΣΣΕ (Βάρη Αττικής) με αθλητική περιβολή. Η αθλητική περιβολή των υποψηφίων αποτελεί αποκλειστικά δική τους επιλογή.

Σημειώνεται ότι ο πίνακας των υποψηφίων, των οποίων τα δικαιολογητικά βρέθηκαν πλήρη όπως και η ακριβής ημερομηνία προσέλευσης τους για τις εν λόγω προκαταρκτικές (ΠΚΕ) εξετάσεις, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ, στο πεδίο ανακοινώσεις.

Οι υποψήφιοι προσερχόμενοι για τις προκαταρκτικές εξετάσεις πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά την αστυνομική ή στρατιωτική τους ταυτότητα και το δελτίο ταυτότητας υποψήφιου, το οποίο θα χορηγηθεί από την επιτροπή υποδοχής την πρώτη ημέρα διεξαγωγής των προκαταρκτικών εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι οπλίτες πρέπει να φέρουν μαζί τους και το Φύλλο Πορείας.

Οι υποψήφιοι-ες που θα αποτύχουν ή θα διακόψουν ή δεν θα παρουσιασθούν σε οποιοδήποτε στάδιο των ΠΚΕ, αποκλείονται του διαγωνισμού. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, υποψήφιος-α, που δεν προσήλθε έγκαιρα ή καθόλου για οποιοδήποτε λόγο (και δεν έχει ενημερώσει ανάλογα), αποκλείεται των περαιτέρω εξετάσεων. Σε περίπτωση κωλύματος ισχύουν τα διαλαμβανόμενα στη σχετική προκήρυξη. Οι αποφάσεις των επιτροπών είναι ανέκκλητες και δεν γίνονται δεκτές ενστάσεις των υποψηφίων.

Η ημερομηνία έναρξης των γραπτών - προφορικών εξετάσεων θα προγραμματιστεί με το νέο έτος (εκτιμάται μέσα Ιανουαρίου 2023) και θα καθοριστεί επακριβώς με νεότερη ανακοίνωση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΟΥ Χαλκίδας
Χαλκίδα: Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για την απολογία της διευθύντριας ΔΟΥ και των συνεργών της
Προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή πήραν οι επίορκοι εφοριακοί και οι συνεργοί τους στη Χαλκίδα - Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί μια δικογραφία...
Χαλκίδα: Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για την απολογία της διευθύντριας ΔΟΥ και των συνεργών της
panelladikes_panellinies_alfavita.jpg
Καταγγελία «βόμβα» γονέα υποψήφιου για τα Πρότυπα Γυμνάσια μετά τις αστοχίες: «Υπάρχει αλλοίωση του αποτελέσματος»
«Στην προσπάθειά της να διορθώσει το σφάλμα, η Επιτροπή, έκανε ένα ακόμη μεγαλύτερο», καταγγέλλει ο γονέας
Καταγγελία «βόμβα» γονέα υποψήφιου για τα Πρότυπα Γυμνάσια μετά τις αστοχίες: «Υπάρχει αλλοίωση του αποτελέσματος»