ΓΕΣ: Αθλητικές δοκιμασίες υποψηφίων ΟΒΑ Ειδικών Δυνάμεων - Ημερομηνία και προϋποθέσεις
Την επόμενη εβδομάδα οι αθλητικές δοκιμασίες των υποψηφίων ΟΒΑ Ειδικών Δυνάμεων

Ανακοίνωση δημοσιοποιήθηκε για την ημερομηνία διεξαγωγής των αθλητικών δοκιμασιών των υποψηφίων ΟΒΑ Ειδικών Δυνάμεων, καθώς και το τι πρέπει να έχουν μαζί τους κατά την προσέλευσή τους στο ενδεδειγμένο μέρος.

Καλούνται να παρουσιασθούν στις 16 Νοεμβρίου 2022, και ώρα από 07:30 στη σχολή Αλεξιπτωτιστών(ΣΧΑΛ, Ασπρόπυργος Αττικής) και στο κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ, Ρεντίνα Θεσσαλονίκης) οι οπλίτες και έφεδροι, οι οποίοι υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση ανακατάταξης-επανακατάταξής τους ως ΟΒΑ Ειδικών Δυνάμεων και πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις-προσόντα.

Τι οφείλουν να έχουν μαζί οι υποψήφιοι

Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στις επιτροπές αθλητικών δοκιμασιών, υποχρεούνται να φέρουν απαραίτητα μαζί τους, προκειμένου να γίνονται δεκτοί για τις δοκιμασίες:

  1. Αθλητική περιβολή,
  2. Προστατευτική μάσκα, μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95, FFP2) ή διπλή μάσκα (χειρουργική και υφασμάτινη) και
  3. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο αποδεικνύει την ταυτότητά τους για τους εφέδρους, ενώ οι υπηρετούντες το δελτίο της στρατιωτικής τους ταυτότητας. Σε περίπτωση απώλειας, δελτίο προσωρινής στρατιωτικής ταυτότητας ή βεβαίωση αστυνομικής αρχής με επικολλημένη φωτογραφία, στην οποία να αναγράφεται ότι έχουν καταθέσει δικαιολογητικά για την έκδοση νέου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Εφόσον υποψήφιοι, πριν την παρουσίασή τους για αθλητικές δοκιμασίες, διαγνωσθούν ως θετικοί στη λοίμωξη COVID-19 ή χαρακτηρισθούν ως στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος και τεθούν σε υγειονομικό αποκλεισμό, οφείλουν να απευθυνθούν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο ΓΕΣ/Β4 (email επικοινωνίας: [email protected]), προκειμένου να καθορισθεί εναλλακτική ημερομηνία παρουσίασής τους στην επιτροπή αθλητικών δοκιμασιών, η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει την 22 Νοεμβρίου 2022.

Κατά την παρουσίασή τους, προκειμένου να γίνουν δεκτοί από την επιτροπή αθλητικών δοκιμασιών, πρέπει να προσκομίσουν απαραίτητα ηλεκτρονικό αποδεικτικό από την ιστοσελίδα «www.gov.gr», στο οποίο θα καταγράφεται το αρνητικό αποτέλεσμα του διαγνωστικού ελέγχου COVID-19 (PCR ή Rapid test), ο οποίος πρέπει να έχει διενεργηθεί αμέσως μετά το πέρας του υγειονομικού αποκλεισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να ενημερωθούν με δική τους ευθύνη αναφορικά με τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής των αθλητικών δοκιμασιών, μέσω της εφαρμογής ova.army.gr και της σχετικής διαταγής, καταλήγει η ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βροχή διαμαρτυριών στο alfavita.gr για τα θέματα της Φυσικής

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

old-teacher
ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2023 - Προσλήψεις: Εκδόθηκαν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών
Οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης αποστέλλονται στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την...
ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2023 - Προσλήψεις: Εκδόθηκαν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών
ακρόπολη
Κλειστοί οι αρχαιολογικοί χώροι στην Αθήνα από τις 12 ως τις 5 λόγω καύσωνα
Όσοι έχουν εκδώσει εισιτήρια για το διάστημα 12.00 με 17.00, μπορούν να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο μετά την επαναλειτουργία του στις 17.00,...
Κλειστοί οι αρχαιολογικοί χώροι στην Αθήνα από τις 12 ως τις 5 λόγω καύσωνα
Νόαμ Τσόμσκι
Νόαμ Τσόμσκι: Σε νοσοκομείο ο πασίγνωστος καθηγητής με εγκεφαλικό επεισόδιο
Νόαμ Τσόμσκι: Σε νοσοκομείο της Βραζιλίας με εγκεφαλικό επεισόδιο – Ο πασίγνωστος γλωσσολόγος δυσκολεύεται να μιλήσει
Νόαμ Τσόμσκι: Σε νοσοκομείο ο πασίγνωστος καθηγητής με εγκεφαλικό επεισόδιο
ekloges
Γιατί ανέβηκε η ακροδεξιά; Μια συζήτηση με έναν παλιό φίλο που ψήφισε Βελόπουλο
«Ο Βελόπουλος, η Λατινοπούλου, ο Νατσιός, ούτε θέλουν ούτε μπορούν να κινητοποιήσουν οπλισμένους όχλους στο πεζοδρόμιο»
Γιατί ανέβηκε η ακροδεξιά; Μια συζήτηση με έναν παλιό φίλο που ψήφισε Βελόπουλο