ΓΕΣ: Αθλητικές δοκιμασίες υποψηφίων ΟΒΑ Ειδικών Δυνάμεων - Ημερομηνία και προϋποθέσεις
Την επόμενη εβδομάδα οι αθλητικές δοκιμασίες των υποψηφίων ΟΒΑ Ειδικών Δυνάμεων

Ανακοίνωση δημοσιοποιήθηκε για την ημερομηνία διεξαγωγής των αθλητικών δοκιμασιών των υποψηφίων ΟΒΑ Ειδικών Δυνάμεων, καθώς και το τι πρέπει να έχουν μαζί τους κατά την προσέλευσή τους στο ενδεδειγμένο μέρος.

Καλούνται να παρουσιασθούν στις 16 Νοεμβρίου 2022, και ώρα από 07:30 στη σχολή Αλεξιπτωτιστών(ΣΧΑΛ, Ασπρόπυργος Αττικής) και στο κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ, Ρεντίνα Θεσσαλονίκης) οι οπλίτες και έφεδροι, οι οποίοι υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση ανακατάταξης-επανακατάταξής τους ως ΟΒΑ Ειδικών Δυνάμεων και πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις-προσόντα.

Τι οφείλουν να έχουν μαζί οι υποψήφιοι

Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στις επιτροπές αθλητικών δοκιμασιών, υποχρεούνται να φέρουν απαραίτητα μαζί τους, προκειμένου να γίνονται δεκτοί για τις δοκιμασίες:

  1. Αθλητική περιβολή,
  2. Προστατευτική μάσκα, μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95, FFP2) ή διπλή μάσκα (χειρουργική και υφασμάτινη) και
  3. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο αποδεικνύει την ταυτότητά τους για τους εφέδρους, ενώ οι υπηρετούντες το δελτίο της στρατιωτικής τους ταυτότητας. Σε περίπτωση απώλειας, δελτίο προσωρινής στρατιωτικής ταυτότητας ή βεβαίωση αστυνομικής αρχής με επικολλημένη φωτογραφία, στην οποία να αναγράφεται ότι έχουν καταθέσει δικαιολογητικά για την έκδοση νέου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Εφόσον υποψήφιοι, πριν την παρουσίασή τους για αθλητικές δοκιμασίες, διαγνωσθούν ως θετικοί στη λοίμωξη COVID-19 ή χαρακτηρισθούν ως στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος και τεθούν σε υγειονομικό αποκλεισμό, οφείλουν να απευθυνθούν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο ΓΕΣ/Β4 (email επικοινωνίας: [email protected]), προκειμένου να καθορισθεί εναλλακτική ημερομηνία παρουσίασής τους στην επιτροπή αθλητικών δοκιμασιών, η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει την 22 Νοεμβρίου 2022.

Κατά την παρουσίασή τους, προκειμένου να γίνουν δεκτοί από την επιτροπή αθλητικών δοκιμασιών, πρέπει να προσκομίσουν απαραίτητα ηλεκτρονικό αποδεικτικό από την ιστοσελίδα «www.gov.gr», στο οποίο θα καταγράφεται το αρνητικό αποτέλεσμα του διαγνωστικού ελέγχου COVID-19 (PCR ή Rapid test), ο οποίος πρέπει να έχει διενεργηθεί αμέσως μετά το πέρας του υγειονομικού αποκλεισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να ενημερωθούν με δική τους ευθύνη αναφορικά με τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής των αθλητικών δοκιμασιών, μέσω της εφαρμογής ova.army.gr και της σχετικής διαταγής, καταλήγει η ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο Πανεπιστημιακό Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ΜΟΝΟ 50Є εγγραφή (Αιτήσεις ως 8-12)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

troxaia_0.jpg
Σε ποια σημεία απαγορεύονται σήμερα οι συναθροίσεις λόγω της επίσκεψης Ερντογάν
Απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση κατά το χρονικό διάστημα από τις 6 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα
Σε ποια σημεία απαγορεύονται σήμερα οι συναθροίσεις λόγω της επίσκεψης Ερντογάν
panaretos.jpg
Γιάννης Πανάρετος: Οι Πανελλαδικές το μεγάλο πρόβλημα για τις κακές επιδόσεις των μαθητών μας
Πανάρετος: «Έφθασε η ώρα της ριζικής επανεξέτασης της πρακτικής των πανελληνίων. Πέρασαν 40 περίπου χρόνια με αυτές και στο όνομα του αδιάβλητου...
Γιάννης Πανάρετος: Οι Πανελλαδικές το μεγάλο πρόβλημα για τις κακές επιδόσεις των μαθητών μας