παιδι
Ο Φ…. έδειχνε πολύ χαρούμενος που φόρεσε κάλτσες (τόσο που ζήτησε να του βγάλουν φωτογραφία ενώ φοράει κάλτσες), που έκανε μπάνιο με ζεστό νερό και ζήτησε να σκεπαστεί με κουβέρτα και να τυλιχτεί ζεστά καθώς συνέχεια κρύωνε!

Στις 5:30 τα ξημερώματα της Κυριακής το Χαμόγελο του Παιδιού έλαβε τηλεφώνημα από πολίτη της Πάτρας ότι ένα παιδί κοιμόταν έξω από το θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ κάτω στο μάρμαρο και δεν ήταν κάποιος ενήλικος μαζί του.

Όπως μαθαίνουμε από το αχαϊκό Thebest.gr, ενημερώθηκε αμέσως η αστυνομία και το παιδί μεταφέρθηκε στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Ζητήθηκε η συνδρομή του Χαμόγελου του Παιδιού με όχημα και συνοδεία του Συλλόγου για τη μεταφορά του παιδιού προς το νοσοκομείο κατόπιν προφορικής εισαγγελικής εντολής.

Άμεσα έγινε η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο. Εκεί έκανε μπάνιο, φόρεσε ζεστά ρούχα, έφαγε και ξάπλωσε.

Ο Φ…. έδειχνε πολύ χαρούμενος που φόρεσε κάλτσες (τόσο που ζήτησε να του βγάλουν φωτογραφία ενώ φοράει κάλτσες), που έκανε μπάνιο με ζεστό νερό και ζήτησε να σκεπαστεί με κουβέρτα και να τυλιχτεί ζεστά καθώς συνέχεια κρύωνε!

Από την Αστυνομία υπήρξε η ενημέρωση ότι η μητέρα του είναι στη φυλακή και ο πατέρας του που δεν τον έχει αναγνωρίσει, είναι πλανόδιος μουσικός συνήθως υπό την επήρεια αλκοόλ. Υπάρχει μία θεία που και αυτή έχει απασχολήσει τις αρχές.
Στο παιδί κοντά στο νοσοκομείο βρίσκονται άνθρωποι του Συλλόγου .

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

διαγωνισμος ασεπ 2027 πανελλήνιος
Σχετικά με τα δημοσιεύματα για αποκλεισμό υποψηφίων στην Προκήρυξη ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2026
Το ΑΣΕΠ παρακολουθεί το ζήτημα και εξετάζει κάθε αναφορά που υποβάλλεται, στο πλαίσιο της διασφάλισης της διαφάνειας και της ορθής εφαρμογής των όρων...
Σχετικά με τα δημοσιεύματα για αποκλεισμό υποψηφίων στην Προκήρυξη ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2026