Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Βρήκε τη 40χρονη σύντροφό του νεκρή
Έφυγε από το σπίτι- Όταν γύρισε αντίκρισε νεκρή τη σύντροφο της ζωής του

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στο Ρέθυμνο με τον αιφνίδιο θάνατο μίας νέας γυναίκας να συγκλονίζει την πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, χτες το απόγευμα ο σύντροφος της 40χρονης γυναίκας άνοιξε την πόρτα του σπιτιού τους στην πόλη του Ρεθύμνου και βρέθηκε μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα. Η σύντροφος της ζωής του κείτονταν νεκρή.

Ο άνδρας κάλεσε τις αρχές, ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να βοηθήσει την 40χρονη αφού είχε αφήσει ήδη την τελευταία της πνοή.

Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου η νεκροψία/νεκροτομή θα αναδείξει τα αίτια θανάτου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΚΥΣΕΕΠ
Μεταθέσεις και αποσπάσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ: Τι αποφάσισε το ΚΥΣΕΕΠ για τις αιτήσεις θεραπείας
«Κλείδωσαν» οι τελικές μεταθέσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ – Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για τις αποσπάσεις 2026-2027
Μεταθέσεις και αποσπάσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ: Τι αποφάσισε το ΚΥΣΕΕΠ για τις αιτήσεις θεραπείας
Νίκος Πλακιάς
Νίκος Πλακιάς κατά Αχιλλέα Μπέου: «Πάρε τον φίλο σου τον Τριαντόπουλο που γνωρίζει από σβησίματα και μπαζώματα και πήγαινε»
Σφοδρή σύγκρουση Πλακιά - Μπέου: «Πήγαινε να τα σβήσεις ο ίδιος αν έχεις τα κότσια»
Νίκος Πλακιάς κατά Αχιλλέα Μπέου: «Πάρε τον φίλο σου τον Τριαντόπουλο που γνωρίζει από σβησίματα και μπαζώματα και πήγαινε»