Αγρίνιο: Εκπαιδευτικός άφησε νεκρές γάτες στο Δημαρχείο για διαμαρτυρία - «Ο δήμος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του»
Με έναν πολύ περίεργο τρόπο αποφάσισε μία εκπαιδευτικός στο Αγρίνιο να διαμαρτυρηθεί για το σοβαρό πρόβλημα θανάτωσης ζώων στη γειτονιά της

Έντονο πρόβλημα φαίνεται ότι έχει προκληθεί στο Αγρίνιο, σε σχέση με τη θανάτωση ζώων στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Ως αποτέλεσμα, μία εκπαιδευτικός διαμαρτυρήθηκε για το ζήτημα με έναν παράξενο τρόπο.

Η γυναίκα, έχοντας απαυδήσει άφησε έξω από το Δημαρχείο ένα καφάσι που περιείχε γάτες που είχαν δηλητηριαστεί από φόλες.

Οι αιτίες πίσω από την κίνηση

Η εκπαιδευτικός όντας αγανακτισμένη με το φαινόμενο, απευθύνθηκε στην αστυνομία και στο δήμο, ζητώντας σε πρώτη φάση την απομάκρυνση των σορών των άτυχων ζώων, χωρίς όμως να γίνει κάτι.

Έτσι, η ίδια πήρε την απόφαση να συγκεντρώσει τα άτυχα ζώα σε ένα καφάσι και να πάει να τα αφήσει έξω από το Δημαρχείο για να διαμαρτυρηθεί για το εντεινόμενο πρόβλημα.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή της στο agriniopress η εκπαιδευτικός, «Ο Πολιτισμός ενός τόπου φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες και από τον τρόπο που αντιμετωπίζει και τα ζώα. Ο δήμος δεν κάνει τίποτα για στειρώσεις αδέσποτων, ειδικά γατών και πληρώνουμε το ψυχικό κόστος να βλέπουμε έξω από το σπίτι μας νεκρά ζώα. Ο δήμος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Μπορούμε να κάνουμε κάτι. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ τη φόλα, αλλά καταλαβαίνω τους ανθρώπους που ενοχλούνται από τα ζώα. Αλλά αν υπήρχαν δομές ή αν υπήρχε στείρωση στις γάτες δεν θα είχαμε αυτά τα φαινόμενα. Έφερα δύο νεκρές γάτες στην είσοδο του δημαρχείου και κάθε φορά που θα βρίσκω στον αύλειο χώρο μου θα τα φέρνω εδώ στο δήμο. Έκανα καταγγελία χθες στην αστυνομία. Από την αποκομιδή δεν ήρθε κανείς και αναγκάστηκα να προβώ σε αυτή την κίνηση. Ο πολιτισμός του τόπου δεν φαίνεται μόνο στις παρελάσεις με τους Μητροπολίτες».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kylikeio
Σχολικά κυλικεία: Σε «κόσκινο» τα τρόφιμα -Ετοιμάζουν νέες προδιαγραφές για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Αναζητείται νέο, πιο υγιεινό «μενού» στα τρόφιμα που πωλούνται στα σχολικά κυλικεία, με υγιεινά τρόφιμα με μικρή περιεκτικότητα σε αλάτι και...
Σχολικά κυλικεία: Σε «κόσκινο» τα τρόφιμα -Ετοιμάζουν νέες προδιαγραφές για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας