Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 8 συλληφθέντες που είχαν εμπλακεί στα χθεσινά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, τα οποία και συνέβησαν μετά την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων λόγω της Πανελλαδικής 24ωρης απεργίας.
Για τι κατηγορούνται
Οι «8» κατηγορούνται για «διατάραξη κοινής ειρήνης» και συνελήφθησαν σε δύο καταστήματα επί της Μ. Γενναδίου στα οποία κατέληξαν για να κρυφτούν, όπως αναφέρουν πληροφορίες του grtimes.gr.
Την στήριξή τους εκφράζουν μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, που έχουν συγκεντρωθεί στον αύλειο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
Οι αλληλέγγυοι έχουν αναρτήσει πανό στο οποίο αναγράφεται η φράση «κανένα μόνο του στα χέρια του κράτους», ενώ την κεντρική είσοδο του Μεγάρου φυλάσσει ισχυρή δύναμη ανδρών των ΜΑΤ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης
Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά
Alfavita Newsroom