επεισόδια Θεσσαλονίκη συλλήψεις
Οι 8 συλληφθέντες, από τα χθεσινά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 8 συλληφθέντες που είχαν εμπλακεί στα χθεσινά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, τα οποία και συνέβησαν μετά την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων λόγω της Πανελλαδικής 24ωρης απεργίας.

Για τι κατηγορούνται

Οι «8» κατηγορούνται για «διατάραξη κοινής ειρήνης» και συνελήφθησαν σε δύο καταστήματα επί της Μ. Γενναδίου στα οποία κατέληξαν για να κρυφτούν, όπως αναφέρουν πληροφορίες του grtimes.gr.

Την στήριξή τους εκφράζουν μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, που έχουν συγκεντρωθεί στον αύλειο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Οι αλληλέγγυοι έχουν αναρτήσει πανό στο οποίο αναγράφεται η φράση «κανένα μόνο του στα χέρια του κράτους», ενώ την κεντρική είσοδο του Μεγάρου φυλάσσει ισχυρή δύναμη ανδρών των ΜΑΤ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Δεκτό το πολυνομοσχέδιο για την εκπαίδευση από την Επιτροπή – Στην Ολομέλεια για ψήφιση στις 26 Μαρτίου
Το πολυνομοσχέδιο αναμένεται να εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 26 Μαρτίου, όπου και θα κριθεί η τελική του...
Δεκτό το πολυνομοσχέδιο για την εκπαίδευση από την Επιτροπή – Στην Ολομέλεια για ψήφιση στις 26 Μαρτίου
oykrania_poutin2
Συναγερμός στην Ουκρανία: Μαζικές επιθέσεις και φόβοι για νέα κλιμάκωση
Η χρήση συνδυασμένων επιθέσεων δείχνει μια στρατηγική κλιμάκωσης που στοχεύει τόσο σε υποδομές όσο και στο ηθικό του πληθυσμού.
Συναγερμός στην Ουκρανία: Μαζικές επιθέσεις και φόβοι για νέα κλιμάκωση
Μαθητές με τσάντες
Παιδιά, πόλεμος και «εμπειρίες»: Πού σταματά η γνώση και πού αρχίζει ο προβληματισμός;
Η εξοικείωση με τα μέσα του πολέμου — ακόμη και μέσα από ένα «αθώο» περιβάλλον — μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά απ’ ό,τι φανταζόμαστε.
Παιδιά, πόλεμος και «εμπειρίες»: Πού σταματά η γνώση και πού αρχίζει ο προβληματισμός;