σούπερ μάρκετ προϊόντα
Η εταιρεία e-food αποφάσισε να φτιάξει το δικό της «καλάθι του νοικοκυριού» το οποίο θα μπορούν οι καταναλωτές εφόσον το επιλέξουνε να το παραγγείλουν

«Ήδη η πρώτη εβδομάδα για το καλάθι του νοικοκυριού ήταν εξαιρετικά ενθαρρυντική και ο ελεύθερος ανταγωνισμός λειτούργησε πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα λειτουργήσει και τη δεύτερη και την τρίτη εβδομάδα. Είμαστε από πάνω για να φέρουμε καλύτερες τιμές στον καταναλωτή».

Αυτό σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ενώ συμπλήρωσε ότι:

«Ετοιμάζεται μια επιπλέον συμπληρωματική υπουργική απόφαση για να διορθωθούν ό,τι ατέλειες εντοπίσαμε. Θέλω οι αλυσίδες που είπαν ότι θα βάλουν πλάτη με το καλάθι να το κάνουν στα αλήθεια και να έχουν εμφανή ταμπελάκια για να βλέπει ο κόσμος τι ψωνίζει.

Οι αλυσίδες, η βιομηχανία και όλοι θα κριθούν στο «καλάθι του νοικοκυριού» αν θα ρίξουν τις τιμές τους και αν θα βοηθήσουν τον κόσμο να μπορέσει να βγάλει αυτόν τον δύσκολο χειμώνα. Τα αστεία τελειώσανε».

Επιπλέον, ο υπουργός γνωστοποίησε ότι: «Από αύριο προστίθεται στον e-Kαταναλωτής και η εταιρεία e-food, η οποία αποφάσισε να φτιάξει το δικό της «καλάθι του νοικοκυριού», το οποίο θα μπορούν οι καταναλωτές εφόσον το επιλέξουνε να το παραγγείλουν».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πασχαλιδης
Η δημόσια εξομολόγηση του Μίλτου Πασχαλίδη στον Αλέξη Τσίπρα: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στάση σου όταν χάσαμε τον Θάνο Μικρούτσικο»
Με λόγια που έκρυβαν βαθιά ευγνωμοσύνη, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη στάση που είχε τηρήσει ο πρώην Πρωθυπουργός κατά την περίοδο της απώλειας του...
Η δημόσια εξομολόγηση του Μίλτου Πασχαλίδη στον Αλέξη Τσίπρα: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στάση σου όταν χάσαμε τον Θάνο Μικρούτσικο»
Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
ΥΠΑΙΘΑ: Πίνακες αναπληρωτών για τα σχολεία της Αττικής
Οι πίνακες καταρτίστηκαν στο πλαίσιο της 2ης τοπικής πρόσκλησης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής
ΥΠΑΙΘΑ: Πίνακες αναπληρωτών για τα σχολεία της Αττικής
ορεινη ποδηλασια
Υπουργείο Παιδείας: Προκήρυξη αγώνων ορεινής ποδηλασίας ΓΕΛ-ΕΠΑΛ
Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.), σχ. έτους 2025-2026
Υπουργείο Παιδείας: Προκήρυξη αγώνων ορεινής ποδηλασίας ΓΕΛ-ΕΠΑΛ