Δύο νέες προφυλακίσεις έγιναν για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, ενώ οι συλλήψεις αναμένεται να συνεχιστούν.
Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν συλληφθεί με ένταλμα της δικαστικής λειτουργού για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, ενώ ήδη εννέα άτομα έχουν οδηγηθεί στις φυλακές.
Ο 39χρονος
Ο ένας άνδρας, 39 ετών, είναι συνοδός ασφαλείας και είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες, υποστηρίζοντας πως δεν είχε επαφή με το κορίτσι, παρά μόνο συνομιλίες και μια συνάντηση στην οποία δε συνευρέθηκε σεξουαλικά μαζί της.
Ο 35χρονος
Αντίστοιχα, ο 35χρονος εισοδηματίας, φέρεται να έχει συναντήσει και κακοποιήσει τη 12χρονη τρεις φορές, και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος και προφυλακίστηκε επίσης μετά την απολογία του.
Όπως φαίνεται, οι ισχυρισμοί των κατηγορούμενων περί αθωότητας δεν κατάφεραν να πείσουν την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, οδηγούμενοι πλέον στις φυλακές.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Θεοφάνεια ή Θεοφάνια; Τι απαντά ο Γιώργος Μπαμπινιώτης
«Άρουρα»: Tι σημαίνει η αρχαία λέξη και τι περιγράφει;
Σαρώνει ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ το Γενάρη του 2026 η πιο εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών για το ΑΣΕΠ
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2
Alfavita Newsroom