Κολωνός: Συνελήφθη και ο τέταρτος άνδρας για τον βιασμό της 12χρονης
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Συνελήφθη και ο τέταρτος άνδρας που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Συνελήφθη πριν από λίγο από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και ο τέταρτος άνδρας που αναζητούνταν για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για 43χρονο, ο οποίος συλλαμβάνεται μετά τον 35χρονο, τον 55χρονο και τον 39χρονο, με βάση τα σχετικά εντάλματα που εξέδωσε η ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν από την ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις από τους συγκεκριμένους άνδρες είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην ΓΑΔΑ και είχαν καταθέσει πως συνομιλούσαν μέσω του Blindchat με το κορίτσι χωρίς όμως να συναντηθούν μαζί της.

Οι συλληφθέντες βαρύνονται με το κακούργημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής το οποίο τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Το προφίλ των τεσσάρων κατηγορούμενων

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο 55χρονος είναι προπονητής ποδοσφαίρου. Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αναλάβει μια ομάδα 6χ6 η οποία πριν λίγους μήνες έλαβε μέρος σε ευρωπαϊκό τουρνουά.

Ο 55χρονος έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδας ποδοσφαίρου τοπικού πρωταθλήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανά διαστήματα στη δεκαετία 2000- 2010 ήταν τεχνικός διευθυντής σε ακαδημίες ομάδας ποδοσφαίρου 5χ5 σάλας, πράγμα που σημαίνει ότι είχε συναναστροφές με εφήβους σε παρελθόντα χρόνο.

Ο 35χρονος είναι άγαμος, κάτοικος δυτικής Αττικής που δηλώνει ανεπάγγελτος εισοδηματίας.

Ο 39χρονος από τα βόρεια προάστια είναι πατέρας ενός 9χρονου αγοριού και χωρισμένος, και εργάζεται σαν συνοδός ασφαλείας σε εταιρία security. Στο σπίτι του βρέθηκαν ένα ταμπλετ, ένα κινητό με έξτρα κάρτα SIM, ένα πιστόλι και 40 σφαίρες, τα οποία κατείχε, όπως είπε, νόμιμα.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, η επιχείρηση για τη σύλληψη του 43χρονου είχε το όνομα «Κωδικός Ανδρέας», καθώς αυτό είναι το μικρό του όνομα. Πρόκειται για ηλεκτρολόγο πλοίων, ο οποίος δεν είχε διαφύγει στο εξωτερικό, αλλά κρύβονταν προκειμένου να μην συλληφθεί από τις διωκτικές αρχές. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tsoulias
Ανάσα Ζωής το Βιβλίο
«Στη χώρα μας συμβαίνει το εξής με το βιβλίο. Το παιδί όταν αρχίζει και μεγαλώνει (οπότε αποκτά την πρώτη του σχέση με το βιβλίο) δεν βλέπεις στο...
Ανάσα Ζωής το Βιβλίο
ενοτητα
Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής: «Στις εκλογές στηρίζουμε την γραμμή της αντίσταση και του αγώνα»
«Στον δρόμο μπορούμε να νικήσουμε τις αντιδραστικές πολιτικές και να σπάσει ο κυβερνητικό αυταρχισμός»
Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής: «Στις εκλογές στηρίζουμε την γραμμή της αντίσταση και του αγώνα»