Κολωνός: Συνελήφθη και ο τέταρτος άνδρας για τον βιασμό της 12χρονης
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Συνελήφθη και ο τέταρτος άνδρας που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Συνελήφθη πριν από λίγο από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και ο τέταρτος άνδρας που αναζητούνταν για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για 43χρονο, ο οποίος συλλαμβάνεται μετά τον 35χρονο, τον 55χρονο και τον 39χρονο, με βάση τα σχετικά εντάλματα που εξέδωσε η ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν από την ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις από τους συγκεκριμένους άνδρες είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην ΓΑΔΑ και είχαν καταθέσει πως συνομιλούσαν μέσω του Blindchat με το κορίτσι χωρίς όμως να συναντηθούν μαζί της.

Οι συλληφθέντες βαρύνονται με το κακούργημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής το οποίο τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Το προφίλ των τεσσάρων κατηγορούμενων

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο 55χρονος είναι προπονητής ποδοσφαίρου. Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αναλάβει μια ομάδα 6χ6 η οποία πριν λίγους μήνες έλαβε μέρος σε ευρωπαϊκό τουρνουά.

Ο 55χρονος έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδας ποδοσφαίρου τοπικού πρωταθλήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανά διαστήματα στη δεκαετία 2000- 2010 ήταν τεχνικός διευθυντής σε ακαδημίες ομάδας ποδοσφαίρου 5χ5 σάλας, πράγμα που σημαίνει ότι είχε συναναστροφές με εφήβους σε παρελθόντα χρόνο.

Ο 35χρονος είναι άγαμος, κάτοικος δυτικής Αττικής που δηλώνει ανεπάγγελτος εισοδηματίας.

Ο 39χρονος από τα βόρεια προάστια είναι πατέρας ενός 9χρονου αγοριού και χωρισμένος, και εργάζεται σαν συνοδός ασφαλείας σε εταιρία security. Στο σπίτι του βρέθηκαν ένα ταμπλετ, ένα κινητό με έξτρα κάρτα SIM, ένα πιστόλι και 40 σφαίρες, τα οποία κατείχε, όπως είπε, νόμιμα.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, η επιχείρηση για τη σύλληψη του 43χρονου είχε το όνομα «Κωδικός Ανδρέας», καθώς αυτό είναι το μικρό του όνομα. Πρόκειται για ηλεκτρολόγο πλοίων, ο οποίος δεν είχε διαφύγει στο εξωτερικό, αλλά κρύβονταν προκειμένου να μην συλληφθεί από τις διωκτικές αρχές. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

elliniki-glossa
Τι σημαίνει η λέξη «Φαταλισμός»;
Μια έννοια που αναφέρεται στην πίστη ότι όλα όσα συμβαίνουν είναι προκαθορισμένα και αναπόφευκτα, ανεξάρτητα από τις ανθρώπινες προσπάθειες
Τι σημαίνει η λέξη «Φαταλισμός»;
καθηγητές
Όταν το σχολείο τελειώνει στις 14:00… αλλά οι απαιτήσεις συνεχίζονται
Η αλήθεια είναι σκληρή: κάθε ώρα που ένας δάσκαλος ή καθηγητής περνά στην τάξη, είτε για «απασχόληση» είτε για αντικατάσταση, είναι διδακτικό έργο....
Όταν το σχολείο τελειώνει στις 14:00… αλλά οι απαιτήσεις συνεχίζονται