Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νέο ντοκιμαντέρ για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία

Τα ψέματα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που δολοφόνησε τη σύζυγό του, Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, «ξεσκέπασε» ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη γυναικοκτονία.

«Πίεζε τα μάτια του για να προκαλέσει δάκρυα» και να εξαπατήσει τις ελληνικές Αρχές ότι θρηνούσε τον θάνατο της μόλις 20 ετών Καρολάιν.

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, ο Δρ Κλιφ Λάνσλεϊ, ειδικός στη γλώσσα του σώματος, μιλά στο ντοκιμαντέρ «The Murder of Caroline Crouch: A Faking It Special» και εξηγεί ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στην πραγματικότητα πρόδωσε την ενοχή του με τη συμπεριφορά του από το πρώτο λεπτό.

«Προσπαθούσε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι ήταν θλιμμένος και πίεζε τα δάχτυλά του στη γωνία των ματιών για να μπορέσει να κλάψει». Σε ένα από τα πλάνα που μιλούσε δήθεν συντετριμμένος στους δημοσιογράφους για τη δολοφονία της γυναίκας του «τραβάει τόσο πολύ τα βλέφαρά του που σχεδόν γυρίζουν προς τα έξω» δήλωσε ο Δρ Κλιφ. «Θέλει να δείξει ότι είναι θλιμμένος. Αλλά βλέποντας ολόκληρο το πρόσωπό του, δεν υπάρχει ίχνος θλίψης» πρόσθεσε.

Ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος υποστηρίζει ότι άλλη μία ένδειξη ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έλεγε ψέματα είναι ότι, μιλώντας στις κάμερες, είναι ότι ανασήκωνε μόνο τον έναν του ώμο. Όπως λέει, στα 30 χρόνια καριέρας του, δεν έχει δει ποτέ κάποιον που λέει την αλήθεια να σηκώνει μόνο τον έναν ώμο.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μνημόνιο Συνεργασίας του Υπουργείου Παιδείας με την Αυστραλιανή εταιρεία τεχνολογίας Canva για δωρεάν πρόσβαση μαθητών και εκπαιδευτικών στην πλατφόρμα Canva Education
Υπουργείο Παιδείας: Δωρεάν για 3 χρόνια το «Canva Education» σε όλα τα σχολεία
Ελεύθερη πρόσβαση σε εξειδικευμένα εργαλεία παρουσιάσεων και ψηφιακού περιεχομένου για όλους τους εκπαιδευτικούς
Υπουργείο Παιδείας: Δωρεάν για 3 χρόνια το «Canva Education» σε όλα τα σχολεία
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026 σε Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία
Πανελλήνιες 2026: Αρχίζει αύριο Σάββατο η πειραματική βαθμολόγηση στη Νεοελληνική Γλώσσα
Οδηγία της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων (ΚΕΕ), πότε αρχίζει η κανονική βαθμολόγηση στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία
Πανελλήνιες 2026: Αρχίζει αύριο Σάββατο η πειραματική βαθμολόγηση στη Νεοελληνική Γλώσσα