Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έγραφε το ημερολόγιο της Καρολάιν;
Η σύμβουλος ψυχικής υγείας είναι ίσως η πιο σημαντική μάρτυρας σε αυτή την υπόθεση, καθώς φαίνεται να είναι η μόνη στην οποία η Καρολάιν είχε αποκαλύψει την κακοποιητική συναισθηματικά σχέση που βίωνε. 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δικάζεται για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου του 2021.

Την εβδομάδα αυτή κατέθεσαν στο δικαστήριο, το οποίο θα συνεχίσει τη συνεδρίασή του στις 10 Μαΐου, μάρτυρες όπως η γειτόνισσα του ζευγαριού μιλώντας για το πώς ήταν μεταξύ τους η Καρολάιν και ο Μπάμπης, αστυνομικός για την ημέρα της σύλληψης και της ομολογίας του πιλότου , η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού καθώς και φίλη της 20χρονης.

Και όπως προκύπτει, δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Απόλυτα χειριστικός άνθρωπος

Ως έναν απόλυτα χειριστικό άνθρωπο και «ναρκισσιστή» περιέγραψε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου, στη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσής της ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, όπου δικάζεται ο 34χρονος για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς.

Όπως ανέφερε, από την πρώτη κιόλας συνεδρία η Καρολάιν της είχε εκμυστηρευθεί ότι ήθελε να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι των Γλυκών Νερών, αποδομώντας από τα πρώτα κιόλας λεπτά την ιδανική εικόνα του γάμου τους, που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε παρουσιάσει μιλώντας για έρωτα, ταξίδια και πάθος.

«Ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου άκρως χειριστική απέναντι στην Καρολάιν. Άκρως ελεγκτική. Η ίδια η Καρολάιν πολλές φορές δεν καταλάβαινε τον εαυτό της, την έκανε να αισθάνεται ενοχές. Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος, δεν είχε ούτε πέντε ευρώ πάνω της. Ήθελε να πάει σε μια σχολή ζαχαροπλαστικής, αλλά δεν είχε χρήματα. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί, όλα γίνονταν με ταξί φίλου του κατηγορουμένου».

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας είναι ίσως η πιο σημαντική μάρτυρας σε αυτή την υπόθεση, καθώς φαίνεται να είναι η μόνη στην οποία η Καρολάιν είχε αποκαλύψει την κακοποιητική συναισθηματικά σχέση που βίωνε. 

Μάλιστα, o Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται να έφτασε στο σημείο, όπως άφησε να εννοηθεί στο δικαστήριο η Ελένη Μυλωνοπούλου, ακόμα και να κατασκευάσει ημερολόγιο της Καρολάιν, γράφοντας ο ίδιος τις σημειώσεις που βρέθηκαν, προκειμένου να δείξει ότι η κοπέλα ήταν εκείνη που τον κακοποιούσε και που δεν ανεχόταν ούτε το παιδί τους.

Οι σημειώσεις που βρέθηκαν δεν είναι χειρόγραφες ενώ, όπως είχε πει η Καρολάιν στη σύμβουλό της, δεν υπήρχε κωδικός σε οποιαδήποτε συσκευή του ζευγαριού, που να μην τον γνώριζε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ποιος μπορεί να ήταν ο λόγος, λοιπόν, που εμφανίστηκε το ημερολόγιο; Στα αποσπάσματα που διαβάστηκαν στο δικαστήριο, η Καρολάιν φέρεται να έχει γράψει ότι χτύπησε τον σύζυγό της και ότι του είπε να πάρει το παιδί, γιατί δεν το θέλει.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας άφησε σαφείς αιχμές για τον τρόπο που, μετά τη δολοφονία, εμφανίστηκε αυτό το ημερολόγιο, αλλά και για το γεγονός ότι εκείνο που κυρίως φέρεται να γράφει η Καρολάιν είναι ότι χτυπά συχνά τον άνδρα της…

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kleista sxoleia proaulio
Λαμία: Στο νοσοκομείο μαθητής- Tραυματίστηκε όταν επιχείρησε να πηδήξει τα κάγκελα σχολείου
Δύο πυροσβεστικά οχήματα και ισάριθμα ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο, καθώς και περιπολικά της αστυνομίας, με τους διασώστες να κόβουν τελικά μέρος...
Λαμία: Στο νοσοκομείο μαθητής- Tραυματίστηκε όταν επιχείρησε να πηδήξει τα κάγκελα σχολείου