Thumbnail
Ο κρεοπώλης εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος κατέγραψε τα χτυπήματα και συνέταξε έκθεση – Μήνυσε τα δύο αδέλφια

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθούν δύο αδέλφια που διατηρούν κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας, γνωστά και από τον χώρο του αθλητισμού, μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη επιχειρηματίας στον χώρο της εμπορίας κρεάτων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τ.Σ. στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», συνεργαζόταν με την επιχείρηση των δύο αδελφών από το Πάσχα. Οι σχέσεις τους ήταν άριστες, όμως την περασμένη Δευτέρα έγινε τέτοιος τσακωμός που κατέληξε σε σκηνή «ρινγκ» και μάλιστα εν μέσω της κεντρικής οδού της Πάτρας.

Υπήρχε ένας απλήρωτος λογαριασμός ύψους 1.800 ευρώ προς την εταιρεία κρεάτων και η σύζυγος του ιδιοκτήτη, έχοντας μαζί της το τιμολόγιο, πέρασε από το κατάστημα των αδελφών για να πληρωθεί.

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην μήνυση που υπεβλήθη αργότερα, τα αδέλφια αρνήθηκαν να την πληρώσουν ισχυριζόμενοι πως υπάρχει κλοπή στο «ζύγι» και μάλιστα επικαλούνταν και την κάμερα κλειστού κυκλώματος στο μαγαζί τους που κατ’ εκείνους το αποδείκνυε!

Η γυναίκα έπεσε από τα σύννεφα, ήταν η πρώτη φορά που «ακουγόταν» κάτι τέτοιο για την εταιρεία της οικογένειάς της από χείλη πελατών. Επέμενε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και πως έχουν κάνει λάθος, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ένας εκ των δύο την εξύβρισε πολύ άσχημα. Έχοντας βάλει τα κλάματα, έφυγε άρον-άρον από το μαγαζί και μετά από λίγο βρέθηκε εκεί ο σύζυγος. Διαμαρτυρήθηκε έντονα για την συμπεριφορά των δύο αδελφών προς τη σύζυγό του αλλά και το ότι τον συκοφάντησαν ως επαγγελματία και τότε τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο!

Ένας εκ των δύο τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο, τον ακινητοποίησε και την στιγμή που ο ήδη χτυπημένος επιχειρηματίας είδε και τον άλλο αδελφό να έρχεται προς το μέρος του, κατάφερε και έβγαλε την μπλούζα του, απελευθερώθηκε, έτρεξε προς τον δρόμο και άρχισε ημίγυμνος να καλεί σε βοήθεια. Τα δύο αδέλφια φοβήθηκαν, του πέταξαν την μπλούζα και έκλεισαν την πόρτα του καταστήματος.

Ο κρεοπώλης πέρασε αμέσως από Ιατροδικαστή, ο οποίος κατέγραψε τα χτυπήματα και συνέταξε έκθεση. Στη συνέχεια μήνυσε τα δύο αδέλφια.

Η υπόθεση έχει πάρει πια τον δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ θα υποβληθεί και αγωγή, τόσο για το χρέος, όσο και την ηθική βλάβη που υπέστησαν ο επαγγελματίας και η σύζυγός του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκαβ ασθενοφόρο
Οργή εκπαιδευτικών: «Παίζουμε κάθε μέρα το κεφάλι μας κορώνα – γράμματα»
Το ατύχημα είχε, ευτυχώς, αίσιο τέλος. Όμως λειτούργησε ως προειδοποίηση. Γιατί, όπως λένε οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί: «Σήμερα στάθηκε τυχερός. Αύριο;»
Οργή εκπαιδευτικών: «Παίζουμε κάθε μέρα το κεφάλι μας κορώνα – γράμματα»
STAR FORUM 2026: Εκσυγχρονισμός του ΑΣΕΠ και νέοι στόχοι
Θάνος Παπαϊωάννου (Πρόεδρος ΑΣΕΠ): «Δεν είμαι φανατικός οπαδός των τυπικών προσόντων»
Ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ ανοίγει τα χαρτιά του: Η αξιοπιστία στις προσλήψεις, η ταχύτητα των αποτελεσμάτων και η ανάγκη για σύγχρονα κριτήρια επιλογής στο...
Θάνος Παπαϊωάννου (Πρόεδρος ΑΣΕΠ): «Δεν είμαι φανατικός οπαδός των τυπικών προσόντων»
ΑΣΕΠ, είσοδος
1ος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Πώς θα καλυφθούν οι σχεδόν 5.000 κενές θέσεις
Καθώς ολοκληρώνονται οι προκηρύξεις για τους επιτυχόντες του πρώτου γραπτού διαγωνισμού το alfavita.gr επικοινώνησε με το ΑΣΕΠ
1ος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Πώς θα καλυφθούν οι σχεδόν 5.000 κενές θέσεις