Άνδρας ξυλοκόπησε τη σύζυγό του - Στο νοσοκομείο οι γιατροί κάλεσαν την αστυνομία
Άνδρας ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, με αποτέλεσμα αυτή να οδηγηθεί στο νοσοκομείο - Εκεί οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία

Μία γυναίκα στο Ηράκλειο, φαίνεται πως έπεφτε συχνά θύμα ενδοοικογενειακής βίας, όμως τα δεδομένα άλλαξαν όταν ο τελευταίος ξυλοδαρμός που υπέστη την έστειλε στο νοσοκομείο.

Η 47χρονη γυναίκα στάθηκε τυχερή, καθώς οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία.

Το χρονικό της βίας

Όπως ανέφερε η γυναίκα, ο 52χρονος σύζυγός της την κακοποιούσε αρκετό καιρό, με βρισιές και χτυπήματα ακόμα και μπροστά σε τρίτους.

Χθες το απόγευμα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς η ίδια, ο 52χρονος σύζυγός της την εξύβρισε, την απείλησε, την έπιασε από το πόδι και την έριξε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί θλαστικά τραύματα στα πλευρά.

Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες οι γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία από το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Ο άνδρας συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου. Την προανάκριση διενεργεί το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

paideiaptixiovivlia.jpg
ΕΣΠΑ: Νέο πρόγραμμα στήριξης για πτυχιούχους – Ευκαιρίες χρηματοδότησης έως 36.000 ευρώ
Ξεκινούν οι αιτήσεις για την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας – Ποιοι ωφελούνται και πώς κατανέμεται η επιδότηση
ΕΣΠΑ: Νέο πρόγραμμα στήριξης για πτυχιούχους – Ευκαιρίες χρηματοδότησης έως 36.000 ευρώ