μητέρα 12χρονης
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ / INTIME NEWS
Καθημερινά νέες πληροφορίες γίνονται γνωστές για την σοκαριστική υπόθεση της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσω γνωστών του Ηλία Μίχου για τη συμπεριφορά και την προσωπικότητά του.

Με την πρόσφατη μαρτυρία ενός πρώην φίλου του 53χρονου, σκιαγραφείται η σχέση της μητέρας της 12χρονης με τον Μίχο, αλλά και οι συχνές εξωσυζυγικές του σχέσεις.

Τι ανέφερε

«Ο Ηλίας ήταν γνωστό ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Ουσιαστικά ποτέ δεν το έκρυβε γιατί το φλερτ του ήταν έντονο και επίμονο. Με την μητέρα της 12χρονης είχαν έρθει πολύ κοντά και δεν ήταν κάτι που δεν καταλάβαινες. Όταν τον είχα ρωτήσει κάποια στιγμή στα τέλη του περασμένου χειμώνα μου είχε εξομολογηθεί ότι "περνάω καλά, το σπίτι μου είναι άλλο, δεν το χαλάω...".

Δεν το έκρυβε δηλαδή. Και ίσως και για αυτό σου πιο κοντινούς ανθρώπους του, εδώ στην περιοχή, δεν έκανε εντύπωση η πολύ στενή σχέση που από την αρχή είχε με το κοριτσάκι (σ.σ την 12χρονη). Φαινόταν ας πούμε, να λειτουργεί όπως κάποιος λειτουργεί με το παιδάκι της ερωμένης του. Εξαιτίας αυτού, δεν μπορεί να πάει πουθενά το μυαλό.»

Στη συνέχεια ο πρώην φίλος ανέφερε ότι η γυναίκα του Μίχου δεν είχε σχέση με όσα συνέβαιναν και συνέχισε λέγοντας πως ο 53χρονος «ξέφυγε», απορώντας για το τι τον οδήγησε να προβεί σε τέτοιες συμπεριφορές.

Είπε, επίσης, πως «και πιστεύω ότι η θεία κάτι άρχισε να καταλαβαίνει σε αυτό το επίπεδο, ότι δηλαδή κάτι γίνεται με το κοριτσάκι και το Μίχο. Και για αυτό τσέκαρε την κατάσταση και βρήκε το κινητό, δεν έγινε τυχαία. Και η μάνα ντρέπομαι που το λέω, αλλά πιο πολύ ταράχτηκε που ο Μίχος στράφηκε στην κόρη της, παρά στα όσα άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith.jpg
Πανελλήνιες 2025: Διδακτέα-εξεταστέα ύλη των εξεταζόμενων μαθημάτων σε ΕΠΑΛ και ΠΕΠΑΛ
Καθορισμός διδακτέας-εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ’ τάξης των Ημερήσιων και Εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.)...
Πανελλήνιες 2025: Διδακτέα-εξεταστέα ύλη των εξεταζόμενων μαθημάτων σε ΕΠΑΛ και ΠΕΠΑΛ