άδωνις Γεωργιάδης
Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε καλεσμένος αυτή τη φορά σε ψυχαγωγική εκπομπή και μίλησε μεταξύ άλλων και για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να χτυπάει τη γυναίκα του Ευαγγελία Μανωλίδου.

«Το δημοσίευμα αυτό ξεκίνησε από ένα παρακμιακό site. Ήμασταν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι με τον Αμερικανό πρέσβη και μου το έστειλαν εκείνη την ώρα από το γραφείο Τύπου. Το είδα και δεν έδωσα, πιστέψτε με, την παραμικρή σημασία. Ήταν από ένα site τόσο ασήμαντο και ένα θέμα τόσο εξωφρενικό που είπα “ποιος ασχολείται;”.

Τις επόμενες δύο ημέρες ήταν πρώτο trend στο twitter κυρίως από τους πολιτικούς αντιπάλους που όχι μόνο υιοθέτησαν το δημοσίευμα, αλλά το φούσκωσαν με διάφορους τρόπους. Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να μιλήσω, μίλησε και η Ευγενία, το μαζέψαμε και σταμάτησε» ανέφερε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Ναταλία Γερμανού.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια πως «για άλλη μία φορά συνειδητοποίησα πόσο εύκολη είναι στην εποχή μας η ανθρωποφαγία. Προφανώς, η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική, δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Δεν είναι κάτι που δε θα μπορούσε να έχει συμβεί, είναι κάτι που είναι αποκρουστικό. Ό,τι το χειρότερο! Γι’ αυτό και στην αρχή το πήρα λίγο αψήφιστα γιατί λέω ότι δε θα πιστέψει κανείς για μένα ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Κι όμως, η λάσπη δούλεψε πολύ».

Δείτε το βίντεο

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

logolinkedin.jpg
Πέντε δεξιότητες που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αντικαταστήσει
Σε έναν εργασιακό κόσμο όπου η Τεχνητή Νοημοσύνη εισβάλλει όλο και περισσότερο, ποιες ικανότητες παραμένουν αποκλειστικά ανθρώπινες;
Πέντε δεξιότητες που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αντικαταστήσει