Μποτιλιάρισμα στη Λάρισα
Η οδηγός στη Λάρισα έφυγε περιποιημένη με μία κλήση 40 ευρώ

Μποτιλιάρισμα σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας προκάλεσε μια οδηγός, η οποία άφησε το όχημα της… όπου βρήκε προκειμένου να πάει στο κομμωτήριο.

Συγκεκριμένα, η οδηγός άφησε το όχημά της στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Μανδηλαρά, για να πάει, όπως προέκυψε στη συνέχεια, στο ραντεβού που είχε κλείσει στο κομμωτήριο.

Ωστόσο, το αυτοκίνητό της εμπόδιζε τη διέλευση των οχημάτων, προκαλώντας κυριολεκτικά μποτιλιάρισμα σε ένα μεγάλο τμήμα του κέντρου.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο, αλλά όπως πληροφορήθηκε το onlarissa.gr δεν «πήραν πινακίδες» καθώς για τη συγκεκριμένη παράβαση, δεν προβλέπεται.

Έτσι, η οδηγός που αποχώρησε εν μέσω ειρωνικών χειροκροτημάτων από τους δεκάδες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο έφυγε σαν  κυρία με μία κλήση μόλις των 40 ευρώ.

«Ακόμη κι αν σχηματίζαμε δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών, σε λιγότερο από μία ώρα στην Τροχαία θα είχε αθωωθεί» σχολίασε έμπειρος αστυνομικός.

Βίντεο από το συμβάν στο κέντρο της Λάρισας:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκάλα
Μαζικές αποχωρήσεις εκπαιδευτικών: Πάνω από 5.000 αιτήσεις – Ποιοι κλάδοι επηρεάζονται περισσότερο
Αναλυτικά τα στοιχεία σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Μαζικές αποχωρήσεις εκπαιδευτικών: Πάνω από 5.000 αιτήσεις – Ποιοι κλάδοι επηρεάζονται περισσότερο
Γυμναστική
Η «δύναμη της ακινησίας»: Γιατί η σανίδα παραμένει η κορυφαία άσκηση για το σώμα
Η σανίδα (plank), παρά τη στατική της φύση, θεωρείται από τους ειδικούς ως μία από τις πιο ευεργετικές ασκήσεις, προσφέροντας εντυπωσιακά...
Η «δύναμη της ακινησίας»: Γιατί η σανίδα παραμένει η κορυφαία άσκηση για το σώμα