peripoliko astinomia perama
Αφέθηκε ελεύθερος ο αστυνομικός και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ

Ένας αστυνομικός συνελήφθη χθες το απόγευμα από άνδρες του Τμήματος της Τρίπολης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε, ο αστυνομικός, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, κλώτσησε προχθές το βράδυ, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στην Τρίπολη γάτα αγνώστου ιδιοκτήτη.

Σε βάρος του αστυνομικού επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκαβ
Συναγερμός στην Ηλιούπολη: Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα εξαόροφης πολυκατοικίας
Ανέβηκαν στην ταράτσα, κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό - Δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται να αυτοκτονία, ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια
Συναγερμός στην Ηλιούπολη: Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα εξαόροφης πολυκατοικίας
κινητ
Οργή ερευνητών και διδασκόντων κατά της πρεσβείας Ισραήλ και ΙΚΥ: «Γυρνάμε την πλάτη στις υποτροφίες για σπουδές στο κράτος-δολοφόνο»
Το Σωματείο στρέφει τα βέλη του και κατά του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) για την προβολή των εν λόγω προγραμμάτων, ενώ υπογραμμίζει πως η...
Οργή ερευνητών και διδασκόντων κατά της πρεσβείας Ισραήλ και ΙΚΥ: «Γυρνάμε την πλάτη στις υποτροφίες για σπουδές στο κράτος-δολοφόνο»