Αιδηψός: Οργή για τον 30χρονο που κλώτσησε το γατάκι- Είχε βάψει με μπογιά τον σκύλο του
Προϊστορία ως προς την κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι σε ζώα φαίνεται πως έχει ο 30χρονος που συνελήφθη

Νέες αποκαλύψεις για τον 30χρονο άνδρα που κλώτσησε ένα γατάκι και το πέταξε προς την θάλασσα στην Αιδηψό με αποτέλεσμα να συλληφθεί μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο. Ο άνδρας που προκάλεσε σάλο με το εξοργιστικό βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να δελεάζει αδέσποτο γατάκι σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό και στη συνέχεια να το κλωτσάει στη θάλασσα, στο παρελθόν είχε ανεβάσει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον σκύλο του που τον είχε βάψει με πράσινη μπογιά.

Πληροφορίες από φιλοζωικές κάνουν λόγο και για παράνομες γέννες ζώων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη αλλοδαπός, σε ευρύτερη περιοχή της Αιδηψού Ευβοίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας και του Αστυνομικού Σταθμού Αιδηψού, κατηγορούμενος για παράβαση της Νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Προηγήθηκε τηλεφωνική καταγγελία σήμερα μεσημβρινές ώρες από Φιλοζωικό σωματείο της Εύβοιας, αναφορικά με ανάρτηση βίντεο σε ιστοσελίδα του διαδικτύου, σχετικά με κακοποίηση ζώου (γάτας) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, της ευρύτερης περιοχής της Αιδηψού Ευβοίας, περιστατικό που έλαβε χώρα 01-05-2022 απογευματινές ώρες.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι ανωτέρω Υπηρεσίες και τα στοιχεία που προέκυψαν, κατέστη δυνατή η άμεση ταυτοποίηση και σύλληψη του ατόμου που προέβη στην προαναφερόμενη πράξη.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαρτζουλάκης
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
«Η συμμετοχή στις συλλογικές αποφάσεις βαφτίζεται «παράβαση καθήκοντος».  Ενώ ανοίγει η συζήτηση της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο, δηλαδή...
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
εκπαιδευτικός
Η ενσυναίσθηση στο σχολικό περιβάλλον
Η ενσυναίσθηση είναι κάτι βαθύ: απαιτεί κατανόηση, παρατήρηση και συναισθηματική ωριμότητα, πράγματα που δεν είναι εύκολα, ειδικά για ένα παιδί.  
Η ενσυναίσθηση στο σχολικό περιβάλλον