πλεύρης χαιρετισμός
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Εξακολουθεί να επαναλαμβάνει τις ίδιες πράξεις ο Κων. Πλεύρης, χαιρετώντας ναζιστικά για άλλη μία φορά

Για άλλη μία φορά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης θέλησε να κάνει γνωστή την πολιτική του ιδεολογία, χαιρετώντας ναζιστικά, για τρίτη φορά (!) στην αίθουσα του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας ενώπιον του οποίου συνεχίζεται η δευτεροβάθμια δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Το νέο συμβάν

Ο συνήγορος που ελέγχεται ποινικά από την Εισαγγελία και έχει κληθεί σε εξηγήσεις από τον ΔΣΑ μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό στον οποίο προέβη παρουσία των δικαστών κατά την εξέταση της κ. Μάγδας Φύσσα, προέβη και πάλι στην ίδια πράξη κατά τη διάρκεια τοποθέτησης που έκανε λαμβάνοντας τον λόγο από τους δικαστές. Και αν την προηγούμενη φορά το δικαστήριο δήλωσε πως δεν είδε την κίνηση του συνηγόρου, καθώς μόλις είχε δοθεί διακοπή και οι δικαστές ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν, αυτήν την φορά δεν υπήρξε κάποιος στην Έδρα που να μην δει την προκλητική κίνηση του κ. Πλεύρη και να μην ακούσει την φρασεολογία που χρησιμοποίησε.

«Κάποιες εφημερίδες έγραψαν ότι ο Λαγός είναι πρώην Ευρωβουλευτής. Κάποιοι τον αποκαλούν δολοφόνο. Υπάρχει παραβίαση τεκμηρίου αθωότητας» ανέφερε ο συνήγορος και συνεχισε: «Υπάρχει απόφαση δικαστική που λέει ότι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έχει σχέση με τον ελληνικό εθνικισμό και όχι με τον ναζισμό και να μην ακούτε τους "αυνάνες" της αριστεράς. Εμείς πιστεύουμε στον Μεταξά και χαιρετάμε έτσι» είπε, επιδεικνύοντας και πάλι "τον τρόπο" που χαιρετούν.

Η πρόεδρος χωρίς να προχωρήσει σε οποιοδήποτε σχόλιο αναρωτήθηκε αν αυτή η συμπεριφορά ευνοεί τον εντολέα του. Αντίθετα οργισμένη ήταν η απάντηση από την πολιτική αγωγή. Ο συνήγορος Κώστας Παπαδάκης, απάντησε: «Ο Μεταξάς ακολούθησε τον Χίτλερ. Να μας πει ποιος παρέδωσε τη Μακεδονία στην Κατοχή. Ακούσαμε για "αυνάνες της Αριστεράς". Είναι ελεγχόμενος για τον ναζιστικό χαιρετισμό. Η ανοχή πρέπει να τελειώνει».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζωή Κωνσταντοπούλου
«Η βρωμιά σας ξεχειλίζει»: Ένταση μεταξύ Συρεγγέλας - Κωνσταντοπούλου στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Συρεγγέλα σε Κωνσταντοπούλου: «Είναι μπούλινγκ αυτό που κάνετε σε όλους μας»
«Η βρωμιά σας ξεχειλίζει»: Ένταση μεταξύ Συρεγγέλας - Κωνσταντοπούλου στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Πλαστοί πίνακες
Ποιος είναι ο δικηγόρος της Αθήνας που βρέθηκε στο επίκεντρο της απάτης με πίνακες και «χρυσό»
Αποκαλυπτικά στοιχεία: ποιος είναι ο γνωστός δικηγόρος που συνελήφθη για υπόθεση απάτης με πλαστούς πίνακες
Ποιος είναι ο δικηγόρος της Αθήνας που βρέθηκε στο επίκεντρο της απάτης με πίνακες και «χρυσό»
Πατέρας νεκρού στρατιώτη
«Μπαμπά θα πάμε να ρίξουμε χειροβομβίδες – Σιγά μη χάσω το πανηγύρι»: Τα τελευταία λόγια του 19χρονου στρατιώτη
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου Ραφαήλ – «Το παιδί μου έφυγε χαρούμενο» λέει για τον γιο του που σκοτώθηκε από έκρηξη χειροβομβίδας στη Ρόδο
«Μπαμπά θα πάμε να ρίξουμε χειροβομβίδες – Σιγά μη χάσω το πανηγύρι»: Τα τελευταία λόγια του 19χρονου στρατιώτη
Χριστούγεννα στην Αθήνα
Χριστούγεννα στην Αθήνα: Το Σύνταγμα φωταγωγήθηκε εν μέσω βροχής και χειροκροτημάτων (Video)
Η Αθήνα φόρεσε τα γιορτινά της, φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιατικο δέντρο στο Σύνταγμα
Χριστούγεννα στην Αθήνα: Το Σύνταγμα φωταγωγήθηκε εν μέσω βροχής και χειροκροτημάτων (Video)