πρόεδρος ειδικών φρουρών
Πιθανή η ύπαρξη συνεργών στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης - Μεγάλη η ευθύνη της οικογένειας που δεν προστάτεψε το παιδί

Στο ΣΚΑΪ μίλησε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας αναφερόμενος στη σοκαριστική υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης.

Η οικογένεια παίζει ρόλο

Είναι αναγκαίο να έρθει εις πέρας η διαδικασία και να αποδοθεί δικαιοσύνη εναντίον των εμπλεκόμενων, είπε ο κ. Ντούμας, αναφέροντας παράλληλα ότι συχνά εξιλαστήριο θύμα είναι η Αστυνομία, δίνοντας παραπάνω βάρος στο θεσμό αυτό, παρά στο ίδιο το έγκλημα.

Παράλληλα, όταν ερωτήθηκε αν θεωρεί ότι υπάρχει κύκλωμα, ο ίδιος απάντησε πως ένας άνθρωπος σε μία τέτοια περίπτωση, που έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, δεν μπορεί να λειτουργεί μόνος και εξετάζονται συνεργοί.

Τέλος, έκλεισε αναφερόμενος στην ευθύνη που φέρει η οικογένεια σε όλο αυτό και την ελλιπή προστασία που έδειξε προς το παιδί, χαρακτηρίζοντας ως ελάττωμα την παιδεραστία!

"Εδώ κατακρημνίστηκε ένας θεσμός που λέγεται οικογένεια. Το ελάττωμα αυτό της παιδεραστίας, της παιδοφιλίας υπάρχει χρόνια, αλλά τα παιδιά προστατεύονται κυρίως από την οικογένεια κι εδώ έχουμε μια μάνα που θα έπρεπε για μένα να προβληθεί παραπάνω η σχέση της με την υπόθεση κι ακόμα από τον ίδιο τον παιδεραστή."

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Οριστικά σε εφαρμογή η απαγόρευση στη χρήση τζελ νυχιών από την 1η Σεπτεμβρίου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Φωτιά στην Πάτρα και την Αχαΐα
Φωτιά στην Πάτρα: Στις φλόγες δημοτικό σχολείο – Νέο 112 για εκκένωση στην περιοχή Μπάλας
Φωτιές μαίνονται σε Συχαινά, Βούντενη και Αρόη – Εκκενώσεις και μάχη με τις φλόγες μέχρι το Προάστιο
Φωτιά στην Πάτρα: Στις φλόγες δημοτικό σχολείο – Νέο 112 για εκκένωση στην περιοχή Μπάλας
ekpaideutikoi
Διορισμοί 10.000 εκπαιδευτικών: Πότε υποβάλλονται αιτήσεις – Πότε ανοίγει το ΟΠΣΥΔ
Δείτε το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα για τους μόνιμους διορισμούς 10.000 εκπαιδευτικών - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις στο ΟΠΣΥΔ
Διορισμοί 10.000 εκπαιδευτικών: Πότε υποβάλλονται αιτήσεις – Πότε ανοίγει το ΟΠΣΥΔ