Οι δράστες στην υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
Οι προκλητικοί ισχυρισμοί Μίχου και Σοφιανίδη στις απολογίες τους - «Με πίεζε να βρεθούμε. Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη»

Προκλητικούς ισχυρισμούς περί συναίνεσης, υπόνοιες για τη μητέρα, αλλά και ευθύνες προς την 12χρονη περιλαμβάνουν, οι απολογίες των δύο προφυλακισθέντων για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας κατά ανηλίκου στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη σύντομη απολογία του ενώπιον της 33ης ανακρίτριας ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ισχυρίστηκε πως «ό,τι γινόταν ήταν με τη συναίνεση του κοριτσιού» και πως η ανήλικη του έστελνε μηνύματα.

«Η μητέρα γνώριζε»

Ο 53χρονος ο οποίος πλέον βρίσκεται στις φυλακές προσωρινά κρατούμενος, υποστήριξε στην απολογία του στην ανακρίτρια πως η μητέρα γνώριζε όλα όσα συνέβαιναν. 

«Πιστεύω ότι η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε... Όταν είχα ρωτήσει τη μικρή τι της έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει: «Της έχω πει ότι φροντίζω μία γιαγιά»... Μου είχε πει ότι πριν από μένα είχε πάει και με άλλους και της έδιναν, 50 με 100 ευρώ. Από το Μάιο έως Αύγουστο είχα βρεθεί 4-5 φορές με την ανήλικη. Αυτή μου έστελνε μηνύματα και μου έγραφε να παίρνω τη μαμά της τηλέφωνο και να της λέω: «στείλε την κόρη σου να με βοηθήσει», γιατί τσακωνόταν μαζί της. Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη…. ». 

Ακόμη, ο 53χρονος, ο οποίος επίσης έχει υποστηρίξει ότι συνευρίσκονταν με την ανήλικη, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε δώσει στη μητέρα του παιδιού 300 ευρώ γιατί είχε, όπως είπε, οικονομικά προβλήματα.

«Με πίεζε να βρεθούμε»

Από την πλευρά του ο 42χρονος συγκατηγορούμενος του Ηλία Μίχου, ο οποίος επίσης προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ισχυρίστηκε, κατά τις ίδιες πληροφορίες πως η ανήλικη τον πίεζε για να βρεθούν.

«H 12χρονη με προκαλούσε. Είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενό μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές…».

Την ίδια ώρα, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης, η οποία θα απολογηθεί τη Δευτέρα για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος της κόρης της, φέρεται να έχει στο πλευρό της όλα τα παιδιά της, τα οποία αγωνιούν για την τύχη της. Η ίδια αρνείται την κατηγορία που της έχει απαγγελθεί και φοβάται, όπως έχουν δηλώσει οι δικηγόροι της, ότι θα της πάρουν τα παιδιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορουμένη επικαλείται μηνύματα που είχε στείλει στον 53χρονο τα οποία δείχνουν ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε όσα είχαν γίνει. Σε αυτά, φέρεται να του γράφει: «Με κατέστρεψες, σου εμπιστεύτηκα το παιδί μου. Είσαι παιδεραστής, ανώμαλος. Δεν θα τη γλυτώσεις. Θα τα πω στη γυναίκα σου…».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Είμαι επί ξυρού ακμής και δεν κομίζω γλαύκα εις Αθήνας! Τι σημαίνει αυτός ο συνδυασμός νεοελληνικής και αρχαίας γλώσσας
Εκφράσεις από τα Αρχαία Ελληνικά που χρησιμοποιούμε σήμερα
Είμαι επί ξυρού ακμής και δεν κομίζω γλαύκα εις Αθήνας! Τι σημαίνει αυτός ο συνδυασμός νεοελληνικής και αρχαίας γλώσσας
paidia glossa
Δέκα παγκόσμιες λέξεις που είναι… ελληνικές και κάνουν τη δική τους "καριέρα" στο εξωτερικό
Δέκα λέξεις με ελληνική ρίζα, που κάνουν τη δική τους "καριέρα" στο εξωτερικό
Δέκα παγκόσμιες λέξεις που είναι… ελληνικές και κάνουν τη δική τους "καριέρα" στο εξωτερικό
anergoi-oaed-epidoma-anergia.jpg
Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις- Οι θεματικές
Αύριο ξεκινούν οι αιτήσεις για τα διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ για τον Απρίλιο, με νέες θεματικές ενότητες
Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις- Οι θεματικές