βιαστές κολωνός
Το βιασμό της 12χρονης φαίνεται να ομολόγησαν οι δύο συλληφθέντες - Τι κατέθεσαν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγη ώρα οι απολογίες των δύο συλληφθέντων στην ανακρίτρια, όπου αμφότεροι παραδέχτηκαν τον βιασμό της 12χρονης

Εντούτοις, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο παιδεραστές παραδέχτηκαν ότι είχαν σεξουαλική επαφή με το θύμα και όχι ότι το βίασαν!

Τι κατέθεσαν

Η παραδοχή ύπαρξης σεξουαλικών σχέσεων με ανήλικο, αυτομάτως ισοδυναμεί με την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου, ενώ αναφορικά με τις κατηγορίες σχετικά με την εμπορία ανθρώπων και τη μαστροπεία, οι δύο συλληφθέντες τήρησαν το δικαίωμα σιωπής, όπως αυτό προβλέπεται από το νόμο.

Μάλιστα, ο 42χρονος φαίνεται να βίασε πολλαπλώς την ανήλικη, έναντι αμοιβής την οποία και έδινε στην 12χρονη και όχι στον έτερο βιαστή, όπως ανέφερε ο ίδιος.

Όπως ανέφερε η η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου, το παιδί πρόκειται αύριο να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και υποστήριξε ότι υπάρχουν πιθανώς κι άλλα παιδιά που έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης.

Εμπλεκόμενοι και επώνυμοι!

Νωρίτερα η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο 53χρονος πήγαινε με το κορίτσι στο χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι προκειμένου να συνευρεθεί με τους επίδοξους βιαστές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και επώνυμοι!

Η συγκεκριμένη μαρτυρία φαίνεται να αληθεύει, καθώς η δικηγόρος της 12χρονης χαρακτήρισε βάσιμα τα όσα ανέφερε η γυναίκα!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα