Παναγιώτης Κουτσουρίδης
Ο 72χρονος κ. Παναγιώτης επέστρεψε στο σχολείο και είναι πλέον ένας άριστος μαθητής

Ο 72χρονος κ. Παναγιώτης Κουτσουρίδης επέστεψε στα μαθητικά θρανία, γεμάτος αγάπη για μόρφωση και έτοιμος για υψηλές επιδόσεις. 

Την εκπαίδευσή του είχε διακόψει όταν ήταν παιδί λόγω οικονομικής αδυναμίας, αλλά πλέον παραδίδει μαθήματα αποφασιστικότητας, όντας ο καλύτερος μαθητής!

Επιστροφή στο σχολείο

Ο κ. Παναγιώτης είναι πλέον μαθητής στο 1ο Εσπερινό Γενικό Λύκειο της Ικτίνου και φοιτά στην Β' Λυκείου, δεν κάνει απουσίες και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, καθώς εκλέχθηκε πρόεδρος της τάξης.

«Τρεις είναι οι λόγοι που με οδήγησαν να αρχίσω το σχολείο», λέει μιλώντας στον Κώστα Κεκελιάδη, του parallaximag.gr.

Πρώτον «έπρεπε να τελειώσω κάτι που άφησα στη μέση όταν ήμουν μικρός και πήγαινα στη β’ γυμνασίου γιατί έπρεπε να βγω στη δουλειά. Δεύτερον, αρρώστησα σοβαρά και έπρεπε να βρω έναν άλλο τρόπο ζωής, με νέα ενδιαφέροντα». Και, τρίτον, «στην προσπάθεια μου κάποια στιγμή να γράψω μια ιστορία στα εγγόνια μου κατάλαβα ότι αυτό που ένιωθα και ήθελα να πω δεν μπορούσα να το μεταφέρω στο χαρτί. Μου έλειπαν γνώσεις».

Όταν άρχισε το νυχτερινό, στην τάξη της Γ' Γυμνασίου, αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες λόγω του προβλήματος υγείας που είχε, «αλλά η αγάπη των καθηγητών και η συμπεριφορά τους με έκανε να το ξεπεράσω».

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο κ. Παναγιώτης στους νέους, λέγοντας «Θα ήθελα να δώσω έμπνευση στους νέους ανθρώπους, να τους πω να προσπαθούν να κυνηγούν τα όνειρα τους. Θέλω να είμαι παράδειγμα για τα εγγόνια μου για να διαβάζουν, όπως ο παππούς τους»!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

seminario-epaggelmatikou-prosanatolismou
Το ανεπηρέαστο από την τεχνητή νοημοσύνη επάγγελμα - Μισθοί πάνω από 10.000 το μήνα
Ποιο είναι το πιο ακριβοπληρωμένο επάγγελμα του μέλλοντος που δεν θα επηρεάσει η τεχνητή νοημοσύνη
Το ανεπηρέαστο από την τεχνητή νοημοσύνη επάγγελμα - Μισθοί πάνω από 10.000 το μήνα