ΒΙΑΣΤΗΣ ΜΙΧΟΣ ΠΑΠΑΔΕΣ
Ο κ. «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» ήταν παιδοβιαστής και μαστροπός!

Ο 53χρονος παιδοβιαστής και μαστροπός της 12χρονης ονομάζεται Ηλίας Μίχος και «ήταν πρόσωπο υπεράνω υποψίας με πολιτική και φιλανθρωπική δράση».

Έτσι παρουσιαζόταν ο Ηλίας Μίχος, έτσι τον ξέρανε οι γείτονες. Ο καλός οικογενειάρχης, ο πατριώτης, ο θεοσεβούμενος είναι το ίδιο πρόσωπο με τον "κύριο" που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη υπό την απειλή όπλου ενώ ταυτόχρονα βιντεοσκοπούσε τις φρικτές πράξεις του πουλώντας το υλικό στο ίντερνετ.

Και όπως εύστοχα επισημαίνει ο imerodromos.gr, αυτός ο "κύριος", στον ελεύθερο χρόνο του γυρνούσε από εκκλησία σε εκκλησία και από Μητρόπολη σε Μητρόπολη σαν «καλός» χριστιανός για να ανάβει κεριά και να φωτογραφίζεται με παπάδες σε όλες τις βαθμίδες της Ιεραρχίας.

ΒΙΑΣΤΗΣ ΜΙΧΟΣ

Και αμέσως μετά διαφήμιζε τη "συλλογή του" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να φαίνεται ότι διατηρούσε επαφές ακόμη και με ιεράρχες.

Ο «κύριος» ήταν τόσο «θρήσκος», τόσο «πιστός», τόσο «άνθρωπος του Θεού» που για τρία χρόνια διατηρούσε και τη θέση του Επιτρόπου στην εκκλησία του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ. 

Όπως δήλωσε ο πατέρας Νικόλαος Αργυρόπουλος, ο 53χρονος προσπαθούσε να «φαίνεται», να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο τα οποία αναρτούσε στο διαδίκτυο:

«Έχουμε μείνει άναυδοι όλοι εδώ στην εκκλησία και παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Αν ισχύουν όλα αυτά που του καταλογίζουν μιλάμε για ένα κτήνος. Εμείς τον είχαμε διώξει από εδώ πριν από επτά χρόνια. Τον είχαμε αποπέμψει κι αυτόν και την γυναίκα του. Τον είχαμε επίτροπο και πλέον δεν έχουμε καμία συνεργασία μαζί του. Ήταν άνθρωπος που του άρεσε να φαίνεται. Όποιος ερχόταν εδώ και είχε μια αναγνωρισιμότητα αμέσως τον έβγαζε φωτογραφίες, τις αναρτούσε συνεχώς στο διαδίκτυο. Είχαν μια περίεργη συμπεριφορά που δεν την αντέξαμε και σταματήσαμε κάθε επαφή» είπε ο πατέρας Νικόλαος Αργυρόπουλος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα