Thumbnail
Ο αστυνομικός σε 13 περιπτώσεις εξέδωσε άδειες πώλησης και αγοράς κυνηγετικών όπλων

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας αστυνομικός από τον Βόλο, με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ertnews.gr, ο αστυνομικός είχε στήσει “επιχείρηση” με τα όπλα που παραδίνονταν στο Γραφείο Όπλων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, καθώς από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του προέκυψε ότι σε 13 περιπτώσεις εξέδωσε άδειες πώλησης και αγοράς κυνηγετικών όπλων, οι οποίες, είτε έφεραν πλαστογραφημένες υπογραφές, είτε είχαν διορθώσεις ως προς τα συμβαλλόμενα μέρη, είτε δεν βρέθηκαν οι ατομικοί φάκελοι των συμβαλλομένων μερών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, για το οποίο δεν είχαν πραγματοποιηθεί από τον συλληφθέντα οι απαραίτητες υπηρεσιακές ενέργειες, για την παραλαβή και καταχώριση του, ενώ παράλληλα βρέθηκαν στο τηρούμενο αρχείο εκδοθείσες άδειες αγοράς και κατοχής του όπλου καταφανώς πλαστές.

Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα που όρισε δικάσιμο και παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης. 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα