Thumbnail
Ο αστυνομικός σε 13 περιπτώσεις εξέδωσε άδειες πώλησης και αγοράς κυνηγετικών όπλων

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας αστυνομικός από τον Βόλο, με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ertnews.gr, ο αστυνομικός είχε στήσει “επιχείρηση” με τα όπλα που παραδίνονταν στο Γραφείο Όπλων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, καθώς από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του προέκυψε ότι σε 13 περιπτώσεις εξέδωσε άδειες πώλησης και αγοράς κυνηγετικών όπλων, οι οποίες, είτε έφεραν πλαστογραφημένες υπογραφές, είτε είχαν διορθώσεις ως προς τα συμβαλλόμενα μέρη, είτε δεν βρέθηκαν οι ατομικοί φάκελοι των συμβαλλομένων μερών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, για το οποίο δεν είχαν πραγματοποιηθεί από τον συλληφθέντα οι απαραίτητες υπηρεσιακές ενέργειες, για την παραλαβή και καταχώριση του, ενώ παράλληλα βρέθηκαν στο τηρούμενο αρχείο εκδοθείσες άδειες αγοράς και κατοχής του όπλου καταφανώς πλαστές.

Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα που όρισε δικάσιμο και παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης. 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

επιδομα
Νέα δάνεια σε δημοσίους υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς από το ΜΤΠΥ – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
ΜΤΠΥ: Νέα δάνεια 3,6 εκατ. ευρώ για δημοσίους υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς – Όλες οι προϋποθέσεις
Νέα δάνεια σε δημοσίους υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς από το ΜΤΠΥ – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις