καιρός βροχές
Αίθριος γενικά ο καιρός αύριο, με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βορειοανατολικά, πτώση της θερμοκρασίας και ανέμους έως 6-7 Μποφόρ

Την Κυριακή αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές στα δυτικά και βορειοανατολικά της χώρας με γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 23-24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 29-30 βαθμούς, στην Ήπειρο από 7 έως 26-27 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 9 έως 29-30, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 30-31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 24-25 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 33-35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6-7 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αρχικά νεφώσεις με πιθανότητα για βροχές και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 25-26 βαθμούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα