πολυτεχνειούπολη
Το εγκληματικό παρελθόν της συμμορίας έρχεται στη δημοσιότητα και δημιουργεί έντονες απορίες για τους λόγους που οι συλλήψεις άργησαν τόσο!

Στο φως έρχονται νέες αποκαλύψεις για την δράση των συλληφθέντων στην Πολυτεχνειούπολη, ενώ οι γονείς ενός παιδιού που είχε πέσει θύμα της συμμορίας, μίλησαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega» για τον εφιάλτη που έζησαν οι ίδιοι, αλλά και ο γιος τους.

Άγριος ξυλοδαρμός του νεαρού

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν 3 χρόνια, όταν το παιδί ήταν 17 ετών. Σύμφωνα με την περιγραφή του πατέρα, του δημοσιογράφου Μάκη Παπαδάτου, η συμμορία άρπαξε το θύμα μπροστά από την Πανεπιστημιούπολη, το πήγε στο χώρο των φοιτητικών εστιών, έσκαψαν έναν λάκκο και το απείλησαν πως θα τον θάψουν, εάν δεν δώσουν οι γονείς του τα λεφτά που ζητούν.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως η συμμορία πήρε τα κλειδιά του σπιτιού τους, εισέβαλε μέσα και τους λήστεψε. «Εμένα με μαχαίρωσαν και με χτύπησαν με πιστόλι και όταν πήραν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας, τον άφησαν ελεύθερο και φύγανε» συμπλήρωσε ο κ. Παπαδάτος.

«Έμειναν στο σπίτι μας 20 λεπτά. Σε αυτά τα 20 λεπτά πήραν τα πάντα, μάς χτύπησαν, εμένα με απειλούσαν με ένα μαχαίρι, μέχρι και το σκυλάκι μας με ένα μαχαίρι το είχαν» περιγράφει η μητέρα του θύματος. Η γυναίκα, τόνισε πως εισέβαλλαν στο σπίτι στις 2 το πρωί και μέχρι εκείνη την ώρα χτύπαγαν το 17χρονο αγόρι για να τους αποκαλύψει πού μένει. Ο πατέρας του θύματος ανέφερε πως οι δράστες έβαλαν τον γιο του στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. «Είχε τη ψυχραιμία να βγάλει το ρολόι που φορούσε και να το κρύψει στο πορτ – μπαγκάζ, προκειμένου εάν βρισκόταν ποτέ το αυτοκίνητο να το συνέδεαν με την απαγωγή του» προσέθεσε.

Ο κ. Παπαδάτος αποκάλυψε πως το αυτοκίνητο βρισκόταν στα χέρια της Αστυνομίας από την πρώτη στιγμή, καθώς ο ίδιος καταδίωξε έναν από τη συμμορία και φοβήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή. «Από την πρώτη στιγμή, λοιπόν, η Αστυνομία είχε τα στοιχεία τους, το DNA τους, σημειωτέον πως το αυτοκίνητο δεν ήταν κλεμμένο» τόνισε ο ίδιος.

Η μητέρα του 17χρονου ανέφερε πως η Αστυνομία είχε ταυτοποιήσει τους δράστες, ωστόσο δεν μπορούσε να προχωρήσει στη σύλληψή τους καθώς τότε η Πανεπιστημιούπολη αποτελούσε άσυλο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tzak
«Ήταν πολύ καλός για να τον αντέξουν» – Ο 15χρονος που δεν άντεξε τον σχολικό εκφοβισμό
Ο Τζακ Άλοτ από το Μπάρνσλυ της Βρετανίας έβαλε τέλος στη ζωή του ύστερα από συνεχή παρενόχληση από συνομηλίκους.
«Ήταν πολύ καλός για να τον αντέξουν» – Ο 15χρονος που δεν άντεξε τον σχολικό εκφοβισμό
1ο Καποδιστριακό Δημοτικό Σχολείο
Άγνωστοι έκαναν «γυαλιά καρφιά» το πρώτο Δημοτικό Σχολείο της Ελλάδας (Βίντεο)
Σπασμένα παγκάκια, γκρεμισμένα κεραμίδια και εικόνες καταστροφής στο ιστορικό σχολείο που ίδρυσε ο Ιωάννης Καποδίστριας
Άγνωστοι έκαναν «γυαλιά καρφιά» το πρώτο Δημοτικό Σχολείο της Ελλάδας (Βίντεο)
βορυζ
Σε πλήρη κινητοποίηση η Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηρακλείου για τα σχολεία των Βοριζίων -Σχέδιο δράσης για την επαναλειτουργία μετά τα αιματηρά γεγονότα
Σύσκεψη για την επαναλειτουργία των σχολείων στα Βορίζια υπό τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Ηρακλείου
Σε πλήρη κινητοποίηση η Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηρακλείου για τα σχολεία των Βοριζίων -Σχέδιο δράσης για την επαναλειτουργία μετά τα αιματηρά γεγονότα
Λυγγερίδης
«Θέλουμε παραδειγματική τιμωρία» — Η μητέρα του Γ. Λυγγερίδη ζητά δικαιοσύνη, μία μέρα πριν τη δίκη για τη δολοφονία του
Η οικογένεια καταγγέλλει την επανεμφάνιση οπαδικής βίας — δύο νέες προσαγωγές στη Χαλκίδα φέρνουν ξανά στο προσκήνιο το πρόβλημα
«Θέλουμε παραδειγματική τιμωρία» — Η μητέρα του Γ. Λυγγερίδη ζητά δικαιοσύνη, μία μέρα πριν τη δίκη για τη δολοφονία του