DOKIMH ASTYNOMIKOS
Η δόκιμη αστυνομικός εντός του χώρου της φοιτητικής εστίας ποζάρει παρέα με δύο άλλα άτομα κρατώντας ένα πιστόλι στο χέρι.

Όπως έγινε γνωστό μία δόκιμη αστυνομικός ήταν μεταξύ των συλληφθέντων της αστυνομικής επιχείρησης, χθες, στην Πολυτεχνειούπουλη Ζωγράφου.

Η δόκιμη αστυνομικός συνεργαζόταν με τον 30χρονο σεσημασμένο κακοποιό, ο οποίος πυροβολήθηκε από ανθυπαστυνόμο κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, επειδή σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και ως εκ τούτου νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Η δόκιμη αστυνομικός συνελήφθη, ενώ σε προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, η γυναίκα είχε πληροφορηθεί για τις δυνάμεις που θα επιχειρούσαν και ενημέρωσε την ομάδα των κακοποιών.

Η κοπέλα, που υπηρετούσε στο ΑΤ Ζωγράφου και είχε πρόσβαση στην γραμματεία του τμήματος, φέρεται να βοηθούσε το κύκλωμα με όπλα και ναρκωτικά που είχε στηθεί εντός της πανεπιστημιούπολης λειτουργώντας ως πληροφοριοδότης.

Μάλιστα, σήμερα ήρθε στη δημοσιότητα, φωτογραφία στην οποία φαίνεται η δόκιμη αστυνομικός εντός του χώρου της φοιτητικής εστίας να ποζάρει παρέα με δύο άλλα άτομα κρατώντας ένα πιστόλι στο χέρι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους ιδιωτικού: ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κατερίνα Νοτοπούλου
Κ. Νοτοπούλου: «Στον αέρα» η Ειδική Αγωγή – Ένας στους τέσσερις εκπαιδευτικούς είναι αναπληρωτής
Το ζήτημα των μεγάλων κενών και της υποστελέχωσης φέρνουν ξανά στη Βουλή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Κ. Νοτοπούλου: «Στον αέρα» η Ειδική Αγωγή – Ένας στους τέσσερις εκπαιδευτικούς είναι αναπληρωτής
Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ: «Η επιλογή Χαμενεΐ με ανησυχεί – Καμία στρατιωτική αποστολή στο Ιράν στο άμεσο μέλλον»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθαρίζει ότι οι ΗΠΑ δεν σχεδιάζουν ανάπτυξη στρατευμάτων ενώ παρακολουθούν στενά την ιρανική ηγεσία
Τραμπ: «Η επιλογή Χαμενεΐ με ανησυχεί – Καμία στρατιωτική αποστολή στο Ιράν στο άμεσο μέλλον»