viasmos
Επικίνδυνες σωματικές βλάβες διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στην 24χρονη που κακοποιήθηκε από τον εκπαιδευτικό πατέρα της και τη μητέρα της

Σωματικές βλάβες στο αριστερό χέρι που προκλήθηκαν με επικίνδυνο τρόπο, διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 24χρονη Λαρισαία, στην υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας, με τους δυο γονείς που κρατούνται και δικάζονται αύριο.

Ο ιατροδικαστής, Χρήστος Κραβαρίτης, είδε την κοπέλα που κατήγγειλε ότι τη χτύπησε ο πατέρας της την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και διαπίστωσε ότι το κορίτσι εκτός από τα νέα χτυπήματα που έγιναν με επαναλαμβανόμενο τρόπο στο χέρι της με την πόρτα, έχει και παλιότερο κάταγμα που φαίνεται να προκλήθηκαν επίσης με επικίνδυνο τρόπο.

Το πόρισμα καταλήγει ότι η 24χρονη κοπέλα έχει υποστεί επαναλαμβανόμενη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση και ότι χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης.

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 13.00 θα γίνει το δικαστήριο με τον πατέρα, που είναι εκπαιδευτικός, να κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών και η μητέρα για εξύβριση. Η μητέρα είχε λάβει ποινή με αναστολή πριν από λίγες μέρες, επειδή είχε κλειδώσει τις κόρες της στο πλυσταριό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα