λάρισα αστυνομικός ξυλοδαρμός
Ένα περίεργο περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, όπου απεικονίζει αστυνομικούς να πέφτουν θύματα άγριου ξυλοδαρμού.

Βίντεο – ντοκουμέντο το οποίο αποτυπώνει μέρος από την πρόσφατη επίθεση ομάδας ατόμων σε δύο αστυνομικούς στην περιοχή του Φρουρίου στη Λάρισα, φέρνει στη δημοσιότητα το onlarissa.gr.

Αφορμή ένας... ποδηλάτης;

Το συμβάν είχε γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου, όταν, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 35χρονος ποδηλάτης εμπόδισε την πορεία περιπολικού, το οποίο κινούνταν πέριξ του χώρου της πλατείας της πόλης, ακινητοποιώντας το με το ποδήλατό του.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, παρά την προτροπή των αστυνομικών, ο 35χρονος αρνήθηκε να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε τον αστυνομικό έλεγχο, εξυβρίζοντας και απωθώντας τους αστυνομικούς.

20 άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς

Ενώ γινόταν προσπάθεια ακινητοποίησής του, ομάδα 20 περίπου άγνωστων μέχρι στιγμής, ατόμων, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο εξ αυτών.

Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης όπου καταδικάστηκε σε 37μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή. Σε εκκρεμότητα βρίσκεται και η δίκη δύο γυναικών που φέρεται να συμμετείχαν στο περιστατικό.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

xristopoulos-oiele
Τα παράδοξα της ελληνικής εκπαίδευσης vol. 1: «Και νόμο δεν εκράτεις»!
Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Γιώργος Χριστόπουλος γράφει στο alfavita.gr για τα... απίστευτα αλλά αληθινά της ελληνικής εκπαίδευσης
Τα παράδοξα της ελληνικής εκπαίδευσης vol. 1: «Και νόμο δεν εκράτεις»!