stefanidi
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Στον Τομ Χανκς βέβαια έδωσαν το ελληνικό διαβατήριο, αφού προφανώς έχει προσφέρει περισσότερα στην Ελλάδα…»

H πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ και χρυσή ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη μιλώντας πρόσφατα στο SDNA αποκάλυψε ότι οι προσπάθειές της να αποδοθεί ελληνικό διαβατήριο στον σύζυγο και προπονητή της Μίτσελ Κρίερ απέβησαν άκαρπες, σημειώνοντας με νόημα ότι η κυβέρνηση πολιτογράφησε Ελληνα πολίτη τον Τομ Χανκς (και τη σύζυγό του Ρίτα Ουίλσον).

Αντίθετα η ίδια αυτή κυβέρνηση αρνείται να χορηγήσει δικαιωματικά και τιμητικά την ελληνική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της μεγάλης Ελληνίδας αθλήτριας Κατερίνας Στεφανίδη που μαζί κέρδισαν τα πάντα!

Χρυσή ολυμπιονίκης, παγκόσμια πρωταθλήτρια. Άριστοι επιστήμονες και οι δύο. Ο Μίτσελ θέλει να γίνει Έλληνας!

Η ίδια κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα να χορηγεί με συνοπτικές διαδικασίες την ελληνική ιθαγένεια σε διάφορους “επενδυτές” μέσω της golden visa, μέχρι και σε αμφιλεγόμενους επιχειρηματίες καζίνο στα Κατεχόμενα της Κύπρου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας απέρριψε όνομα για το νέο κόμμα που θα ανακοινώσει
Αλέξης Τσίπρας: Απέρριψε όνομα για το νέο κόμμα – «Ας πάμε με αυτό που είχαμε κλειδώσει»
Πώς απάντησε στις προτάσεις ο Αλέξης Τσίπρας και ποιο όνομα παραμένει το μεγάλο... φαβορί
Αλέξης Τσίπρας: Απέρριψε όνομα για το νέο κόμμα – «Ας πάμε με αυτό που είχαμε κλειδώσει»