Κατερίνα Στεφανίδη
Nassos Triantafyllou/AZ Sports Images/SOOC
«Επειδή η μαμά κατέβηκε στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκα να παρακαλάω τα τελευταία τρία χρόνια για να πάρει ο Μιτς τιμητικά το ελληνικό διαβατήριο. Στον Τομ Χανκς βέβαια, το έδωσαν, αφού προφανώς έχει προσφέρει περισσότερα στην Ελλάδα», σημειώνει σκωπτικά η Κατερίνα Στεφανίδη

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ και τις ελληνικές αρχές ασκεί η χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, σημειώνοντας ότι δεν παρέχεται διαβατήριο στον σύζυγο και προπονητή της διότι η μητέρα της πολιτεύτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο sdna.gr, η Κατερίνα Στεφανίδη τόνισε μεταξύ άλλων ότι «επειδή η μαμά κατέβηκε στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ βρέθηκα να παρακαλάω τα τελευταία τρία χρόνια για να πάρει ο Μιτς τιμητικά το ελληνικό διαβατήριο. Το κυνηγήσαμε πιο έντονα λόγω covid, θεωρώντας ότι δεν θα μπορεί να μπει στη χώρα. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε τέτοιο θέμα, σταμάτησα να ασχολούμαι. Άλλωστε, πλέον μας λένε ξεκάθαρα στη μούρη μας, όχι»

Μάλιστα, η χρυσή Ολυμπιονίκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πολιτογράφηση του Τομ Χανκς, συγκρίνοντας την περίπτωση του χολιγουντιανού ηθοποιού με αυτή του συζύγου της. Συγκεκριμένα, ανέφερε σκωπτικά: «Στον Τομ Χανκς βέβαια, το έδωσαν, αφού προφανώς έχει προσφέρει περισσότερα στην Ελλάδα. Ε, θα περιμένουμε τις εκλογές τι να κάνουμε...».

Βέβαια, η Κατερίνα Στεφανίδη σημείωσε ότι χαρακτηριστικά ότι «παρότι ποτέ δεν έχω πολιτικοποιηθεί, έχουμε φτάσει στον αντίποδα, δηλαδή ό,τι και να πω παρουσιάζεται σαν να είναι κατά της εκάστοτε κυβέρνησης», καθώς αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε δήλωσή της του 2016 όταν άσκησε κριτική στην εφημερίδα «Αυγή», η οποία έγραψε ότι στην άρση βαρών αγωνίζονται μία στα τέσσερα χρόνια. 

«Είχα απαντήσει ότι φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και είχα μπει στο στόχαστρο, γιατί είχα πει χωρίς ίχνος ειρωνείας ότι δεν ήξερα ποια ήταν η συγκεκριμένη εφημερίδα, κάτι που τους είχε πειράξει», είπε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πιερρακακης
Πιερρακάκης: Σχετικά με τις προκλήσεις και τις δυνατότητες της χρήσης της Τεχνητής Νοημοσύνης στην εκπαίδευση
Ξεκινά η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στην τεχνητή νοημοσύνη - Οι δράσεις αυτές θα ξεκινήσουν τον Μάιο με στόχο την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών 
Πιερρακάκης: Σχετικά με τις προκλήσεις και τις δυνατότητες της χρήσης της Τεχνητής Νοημοσύνης στην εκπαίδευση