Κατερίνα Στεφανίδη
Nassos Triantafyllou/AZ Sports Images/SOOC
«Επειδή η μαμά κατέβηκε στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκα να παρακαλάω τα τελευταία τρία χρόνια για να πάρει ο Μιτς τιμητικά το ελληνικό διαβατήριο. Στον Τομ Χανκς βέβαια, το έδωσαν, αφού προφανώς έχει προσφέρει περισσότερα στην Ελλάδα», σημειώνει σκωπτικά η Κατερίνα Στεφανίδη

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ και τις ελληνικές αρχές ασκεί η χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, σημειώνοντας ότι δεν παρέχεται διαβατήριο στον σύζυγο και προπονητή της διότι η μητέρα της πολιτεύτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο sdna.gr, η Κατερίνα Στεφανίδη τόνισε μεταξύ άλλων ότι «επειδή η μαμά κατέβηκε στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ βρέθηκα να παρακαλάω τα τελευταία τρία χρόνια για να πάρει ο Μιτς τιμητικά το ελληνικό διαβατήριο. Το κυνηγήσαμε πιο έντονα λόγω covid, θεωρώντας ότι δεν θα μπορεί να μπει στη χώρα. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε τέτοιο θέμα, σταμάτησα να ασχολούμαι. Άλλωστε, πλέον μας λένε ξεκάθαρα στη μούρη μας, όχι»

Μάλιστα, η χρυσή Ολυμπιονίκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πολιτογράφηση του Τομ Χανκς, συγκρίνοντας την περίπτωση του χολιγουντιανού ηθοποιού με αυτή του συζύγου της. Συγκεκριμένα, ανέφερε σκωπτικά: «Στον Τομ Χανκς βέβαια, το έδωσαν, αφού προφανώς έχει προσφέρει περισσότερα στην Ελλάδα. Ε, θα περιμένουμε τις εκλογές τι να κάνουμε...».

Βέβαια, η Κατερίνα Στεφανίδη σημείωσε ότι χαρακτηριστικά ότι «παρότι ποτέ δεν έχω πολιτικοποιηθεί, έχουμε φτάσει στον αντίποδα, δηλαδή ό,τι και να πω παρουσιάζεται σαν να είναι κατά της εκάστοτε κυβέρνησης», καθώς αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε δήλωσή της του 2016 όταν άσκησε κριτική στην εφημερίδα «Αυγή», η οποία έγραψε ότι στην άρση βαρών αγωνίζονται μία στα τέσσερα χρόνια. 

«Είχα απαντήσει ότι φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και είχα μπει στο στόχαστρο, γιατί είχα πει χωρίς ίχνος ειρωνείας ότι δεν ήξερα ποια ήταν η συγκεκριμένη εφημερίδα, κάτι που τους είχε πειράξει», είπε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δημογραφικο
Δημογραφική «ασφυξία» στην Ελλάδα: Διπλάσιοι οι θάνατοι από τις γεννήσεις το 2026
Η σταθερή υπεροχή των θανάτων έναντι των γεννήσεων λαμβάνει πλέον διαστάσεις κρίσης, πλήττοντας με ιδιαίτερη σφοδρότητα την ελληνική περιφέρεια
Δημογραφική «ασφυξία» στην Ελλάδα: Διπλάσιοι οι θάνατοι από τις γεννήσεις το 2026
χοτζογλου
Στο πειθαρχικό ξανά η Χρύσα Χοτζόγλου: Κάλεσμα για πανελλαδική απεργία στις 29 Απριλίου ενάντια στις διώξεις εκπαιδευτικών
Οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν επιχείρηση «βιομηχανίας διώξεων» από το Υπουργείο Παιδείας
Στο πειθαρχικό ξανά η Χρύσα Χοτζόγλου: Κάλεσμα για πανελλαδική απεργία στις 29 Απριλίου ενάντια στις διώξεις εκπαιδευτικών
ΕΦΚΑ
Μπαράζ πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Πάνω από 1,3 δισ. ευρώ σε 2,6 εκατ. δικαιούχους
Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 20 Απριλίου έως και την Παρασκευή 24 Απριλίου 2026, αναμένεται να πιστωθούν συνολικά 1.366.334.451,81 ευρώ, τα οποία...
Μπαράζ πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Πάνω από 1,3 δισ. ευρώ σε 2,6 εκατ. δικαιούχους