Κοινωνία 0

Θεσσαλονίκη: Επέστρεψε στις φυλακές ο 39χρονος συνεργός του Π.Βλαστού

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στις φυλακές επέστρεψε 39χρονος, καταδικασθείς ως συνεργός στην απόπειρα απόδρασης βαρυποινίτη

Στις φυλακές επέστρεψε ο 39χρονος, καταδικασθείς ως συνεργός στην απόπειρα απόδρασης του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων τον Φεβρουάριο του 2013.

Ο 39χρονος είχε συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα καθώς, ύστερα από αστυνομική έρευνα, βρέθηκε στην κατοχή του - μεταξύ άλλων - ένα καλάσνικοφ, το οποίο είχε θάψει στην αυλή του σπιτιού του, στα Ν.Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.

Κλήθηκε να απολογηθεί στο ανακριτή Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Για την υπόθεση της απόπειρας απόδρασης, είχε καταδικασθεί και φυλακιστεί, ενώ, αποφυλακίστηκε με το καθεστώς της υφ' όρων απόλυσης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία