φυλακές, διάδρομος, κελιά, κάγκελα, φυλακισμένοι
Στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού στην Κρήτη, 34χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του μόλις είχε μεταφερθεί από την Αθήνα. Αποτελεί τον δεύτερο θάνατο κρατουμένου στο νησί μέσα σε λίγες ώρες.

Όλα έγιναν περίπου στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης (28.06.2022), στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού στην Κρήτη, όταν ο 34χρονος από τη Συρία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ξήλωσε κάποια καλώδια, δημιούργησε μία θηλιά και αφαίρεσε την ζωή του.

Ο 34χρονος Σύρος μόλις είχε μεταχθεί στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού από αστυνομικό τμήμα της Αθήνας, όπου κρατείτο λιγότερο από μία εβδομάδα, ενώ είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 5 ετών για ληστεία.

Πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο σε φυλακή της Κρήτης μέσα σε λίγες ώρες, καθώς νωρίτερα, όπως έγραψε το Cretalive, ένας 26χρονος αλλοδαπός κρατούμενος, έχασε τη ζωή του, μετά από φωτιά στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα