Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε γυναίκα on camera

Τροχαίο
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο με εγκατάλειψη

Ο οδηγός, ο οποίος παρέσυρε και εγκατέλειψε 39χρονη γυναίκα στην οδό Εγνατία το πρωί της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου παραδόθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην Τροχαία Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 23χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο με εγκατάλειψη από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Η παράσυρση είχε καταγραφεί σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Tο περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες στις 19 Σεπτεμβρίου, επί της οδού Εγνατία, στο ύψος της Πύλης Εμπορίου της ΔΕΘ, όταν ο οδηγός του οχήματος παρέσυρε και τραυμάτισε την 39χρονη που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο, και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με κατάγματα στα πόδια και την προηγούμενη εβδομάδα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία