podilatis
«Τρίτωσε το κακό» χθες στη Θεσσαλονίκη με τις παρασύρσεις ανηλίκων. Ευτυχώς, το θύμα της τρίτης παράσυρσης που σημειώθηκε στην περιοχή των Αμπελοκήπων, δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τους γιατρούς, 16χρονος και 13χρονος, οι οποίοι παρασύρθηκαν από οχήματα σε δύο τροχαία ατυχήματα που έγιναν χθες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Αστυνομία, 16χρονος και όχι 40χρονος ποδηλάτης όπως είχε γνωστοποιηθεί αρχικά, είναι ο τραυματίας του τροχαίου που έγινε στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Δενδροποτάμου, στους Αμπελόκηπους. Ο 16χρονος παρασύρθηκε με το ποδήλατό του από υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας.

Ο 13χρονος παρασύρθηκε από ΙΧ στον δρόμο Θέρμης-Πανοράματος, στο ύψος του Αθλητικού Κέντρου.

Ελαφρά τραυματισμένη νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο 15χρονη η οποία παρασύρθηκε από ΙΧ στους Αμπελόκηπους, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Πληγή

 

«Πληγή» χαρακτηρίζει η Τροχαία Θεσσαλονίκης τις παρασύρσεις πεζών που σημειώνονται τόσο στους κεντρικούς οδικούς άξονες, όπως η Εγνατία και η Τσιμισκή, όσο και σε γειτονιές και βρίσκονται στην κορυφή των θανατηφόρων τροχαίων. Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα σε μία τριετία (2017, 2018 και 2019) καταγράφηκαν συνολικά 869 περιστατικά παρασύρσεων σε ολόκληρη την πόλη, εκ των οποίων τα 46 θανατηφόρα.

   Η μη τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) από την πλευρά των οδηγών, σε συνδυασμό με τη χρήση κινητού τηλεφώνου, αλλά και η απροσεξία των πεζών φαίνεται πως είναι οι κυριότεροι λόγοι για τις παρασύρσεις. «Είναι μια "πληγή" οι παρασύρσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα