Άρης Πορτοσάλτε
«Και σε αυτή την περίπτωση όπως και στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία έχει αποτύχει πλήρως, είναι μηδέν»

Να και κάτι που δεν περιμέναμε! Ο Άρης Πορτοσάλτε άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την 24ωρη απεργία στα ΜΜΜ.

«Το εύκολο είναι να την πέσουν στα συνδικάτα, το βαριέμαι, έτσι και αλλιώς είναι μέσα στον αναχρονισμό και πίσω από την σπηλιά. Το πρόβλημά μου δεν είναι τα συνδικάτα στην παρούσα φάση, είναι η κυβέρνηση» δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

 «Και σε αυτή την περίπτωση όπως και στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία έχει αποτύχει πλήρως, είναι μηδέν. Οι νόμοι που έφερε δεν εφαρμόζονται, δεν τολμάει να τους εφαρμόσει. Δεν ξέρω αν είναι άστοχος ο νόμος ή η φοβία της κυβέρνησης» είπε για τις απεργίες.

Στη συνέχεια, επέστρεψε στον παλιό «καλό» του εαυτό... «Έχουμε τη δικτατορία των συνδικάτων και του Δημοσίου. Είμαστε με το σύνολο ή με την δικτατορία των συνδικάτων; Βασανίζουν τον πελάτη τους, όχι την κυβέρνηση» ανέφερε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

metatheseis_21118_1019.jpg
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: «Τρέχουν» οι προθεσμίες για υπηρεσιακές μεταβολές
Ο Αιρετός του ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας, Τάκης Ρουμπής, ενημερώνει στο alfavita για τις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης εκπαιδευτικών
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: «Τρέχουν» οι προθεσμίες για υπηρεσιακές μεταβολές
ΜΑΝΤΖΟΣ
Περ. ΔιευΘυντής Αττικής Λεωνίδας Μάντζος στο alfavita.gr: «Με εξαιρετική επιτυχία με περισσότερους από 160 συνέδρους-ομιλητές και με μεγάλο ακροατήριο διεξάγεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΔΙΠΔΕ»
Σε εξέλιξη το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο των Διευθυντών Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΔΙ.Π.Δ.Ε.)
Περ. ΔιευΘυντής Αττικής Λεωνίδας Μάντζος στο alfavita.gr: «Με εξαιρετική επιτυχία με περισσότερους από 160 συνέδρους-ομιλητές και με μεγάλο ακροατήριο διεξάγεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΔΙΠΔΕ»