Άρης Πορτοσάλτε
«Και σε αυτή την περίπτωση όπως και στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία έχει αποτύχει πλήρως, είναι μηδέν»

Να και κάτι που δεν περιμέναμε! Ο Άρης Πορτοσάλτε άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την 24ωρη απεργία στα ΜΜΜ.

«Το εύκολο είναι να την πέσουν στα συνδικάτα, το βαριέμαι, έτσι και αλλιώς είναι μέσα στον αναχρονισμό και πίσω από την σπηλιά. Το πρόβλημά μου δεν είναι τα συνδικάτα στην παρούσα φάση, είναι η κυβέρνηση» δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

 «Και σε αυτή την περίπτωση όπως και στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία έχει αποτύχει πλήρως, είναι μηδέν. Οι νόμοι που έφερε δεν εφαρμόζονται, δεν τολμάει να τους εφαρμόσει. Δεν ξέρω αν είναι άστοχος ο νόμος ή η φοβία της κυβέρνησης» είπε για τις απεργίες.

Στη συνέχεια, επέστρεψε στον παλιό «καλό» του εαυτό... «Έχουμε τη δικτατορία των συνδικάτων και του Δημοσίου. Είμαστε με το σύνολο ή με την δικτατορία των συνδικάτων; Βασανίζουν τον πελάτη τους, όχι την κυβέρνηση» ανέφερε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

συνεδριο
Παν. Πειραιώς: Ξεκινά το 51ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Διεθνών Επιχειρήσεων (EIBA 2025)
Από τις 11 έως 13 Δεκεμβρίου, η Αθήνα θα φιλοξενήσει εκατοντάδες κορυφαίους ακαδημαϊκούς, ερευνητές και στελέχη επιχειρήσεων στο 51ο Ετήσιο Συνέδριο
Παν. Πειραιώς: Ξεκινά το 51ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Διεθνών Επιχειρήσεων (EIBA 2025)
ταβανι
Καταγγελία για επικίνδυνες υποδομές σε δημοτικό του Χολαργού: Ταβάνια που στάζουν και βραχυκυκλώματα
Νεροποντή επιβεβαιώνει τα προβλήματα ασφαλείας στο 1ο Δημοτικό Χολαργού
Καταγγελία για επικίνδυνες υποδομές σε δημοτικό του Χολαργού: Ταβάνια που στάζουν και βραχυκυκλώματα