petros filippidis
Dimitris Kapantais / SOOC
Η τρίτη καταγγέλλουσα κατέθεσε για πρώτη φορά στο δικαστήριο και έδωσε πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο οικόπεδο, στο οποίο θυμάται ότι έγινε η απόπειρα βιασμού της από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Για πρώτη φορά κατέθεσε στο δικαστήριο η νεαρή γυναίκα που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού μέσα στο αυτοκίνητό του.

Η γυναίκα, που είχε καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών, μέχρι πρότινος, πήρε τον λόγο και εξήγησε στο δικαστήριο ότι στο οικόπεδο που απεικονίζεται στη φωτογραφία πιθανολογεί ότι της επιτέθηκε ο ηθοποιός.

Η δίκη θα συνεχιστεί την προσεχή Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 με την ολοκλήρωση της κατάθεσης της Ελπίδας Νίνου, ενώ στη συνέχεια στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβει ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η., Σπύρος Μπιμπίλας.

"Κάτι μου θυμίζει"

"Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να ψάχνω το χώρο, αλλά έγινε πολύς λόγος εδώ ότι δεν υπάρχει αδιέξοδο στο Παλαιό Ψυχικό. Έκανα πολλές βόλτες, υπήρχαν αρκετά άδεια οικόπεδα. Με το που πέρασα από αυτό το δρόμο μου θύμισε κάτι" είπε και συνέχισε αναφερόμενη στα βήματα που ακολούθησε κατά τη διάρκεια της έρευνάς της.

"Ξεκίνησα με γνώμονα το δρόμο που με είχε βγάλει στην Λεωφόρο Κηφισίας. Θυμόμουν σε ποιο σημείο βγήκα στην Κηφισίας. Όταν πέρασα από εκεί λέω "θα ξαναπεράσω γιατί κάτι μου θυμίζει". Πέρασα τρεις φορές. Φαίνεται σαν να τελειώνει ο δρόμος. Υπάρχουν δέντρα, δεν έχει μεζονέτες δίπλα. Θεωρώ πολύ πιθανό να ήταν εκεί" κατέθεσε η τρίτη καταγγέλλουσα σημειώνοντας ότι βιντεοσκοπούσε την πορεία της στους δρόμους του Ψυχικού. "Μετά έμαθα ότι στο σημείο που υπέδειξα ήταν το σπίτι του κ. Φιλιππίδη, όταν προσκόμισα στο δικηγόρο μου τα βίντεο και τις φωτογραφίες που τράβηξα. Θα μπορούσα να συνεχίσω να λέω ότι δεν το έχω βρει. Ήξερα ότι θα μου πείτε πως είναι δυνατό να με πήγε σε αυτό το μέρος, αλλά ήρθα να πω την αλήθεια" τόνισε η κοπέλα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παύλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης: Ο Κώστας Ανεστίδης δεν έχει θέση στη συνάντηση με Μητσοτάκη
«Το βίντεο ξεπερνάει τα όρια της χυδαιότητας» - "Κόκκινη κάρτα" από το Μαξίμου στον Κώστα Ανεστίδη
Παύλος Μαρινάκης: Ο Κώστας Ανεστίδης δεν έχει θέση στη συνάντηση με Μητσοτάκη