ΔΕΗ
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS
Έκρηξη τα ξημερώματα και σε άλλο υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ - Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης

Χωρίς ρεύμα περίπου από τις 2:30 τα ξημερώματα παραμένει περιοχή που βρίσκεται στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, ύστερα από έκρηξη που σημειώθηκε σε υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ.

Σύμφωνα με το Grtimes.gr, τουλάχιστον τρεις εκρήξεις σημειώθηκαν σε υπόγειο υποσταθμό της ΔΕΗ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πολυτεχνείου και Κατούνη. Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, η έκρηξη ακούστηκε από τον υπόγειο υποσταθμό στην οδό Κατούνη 3 και πιθανότατα προκλήθηκε όταν ο χώρος πλημμύρισε από νερό στη διάρκεια της βραδινής καταιγίδας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης σύμφωνα με ένοικο της πολυκατοικίας και παραμένει άγνωστο το πότε το ρεύμα θα επιστρέψει στην περιοχή.

Θυμίζουμε πώς νωρίτερα σε άλλο υποσταθμό που βρίσκεται περίπου 150 μέτρα μακριά σημειώθηκαν τουλάχιστον τρεις εκρήξεις με αποτέλεσμα να τεθεί και αυτός εκτός λειτουργίας.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ αναμένεται και κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να ελέγξει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα