Τουρισμός για Όλους 2022: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της δεύτερης κλήρωσης – Ακόμα 200.000 τυχεροί
Τα νέα ψηφιακά vouchers -200.000 τον αριθμό- θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Ανακοινώθηκε από επίσημα χείλη η ημερομηνία της (επόμενης) κλήρωση για τη δεύτερη φάση του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους».

Όπως είπε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», πέραν των 200.000 δικαιούχων που έχουν ήδη οριστεί, τον Σεπτέμβριο θα υπάρξουν άλλες 200.000 δικαιούχοι.

Η νέα κλήρωση θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου, και αυτό σημαίνει ότι στους 200.000 που κληρώθηκαν τέλη Ιουλίου προστίθενται άλλοι 200.000 συμπολίτες μας, ανέφερε η κα Ζαχαράκη.

Όπως διευκρίνισε η υφυπουργός, μόλις κληρωθούν οι νέοι δικαιούχοι, σχεδόν άμεσα, δηλαδή 3-4 ημέρες μετά θα λάβουν μήνυμα, είτε με sms είτε με mail, και αφού πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.

Γίνεται άμεσα η χρήση των χρημάτων, με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.

«Έχουμε τα πρώτα στατιστικά, πάνω από 10.000 δικαιούχοι έκαναν χρήση τις πρώτες 15 ημέρες του προγράμματος», είπε η κα Ζαχαράκη.

Τα νέα ψηφιακά vouchers -200.000 τον αριθμό- θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!