Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ 1ΓΕ και 2ΓΕ/2026: Τον Αύγουστο τα προσωρινά αποτελέσματα

Κοινωνία 0

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35 χλμ βάδην

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πρωταθλήτρια Ευρώπης αναδείχθηκε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35χλμ. βάδην

Πρώτη τερμάτισε στον αγώνα των 35 χλμ. βάδην η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, χαρίζοντας στον ελληνικό στίβο το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι το πρώτο της χώρας μας στη διοργάνωση του Μονάχου.

Στη διοργάνωση του Μονάχου η 38χρονη δρομέας έκανε άλλον έναν σπουδαίο αγώνα, ένα μήνα μετά την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο του Όρεγκον, και πέρασε πρώτη τη γραμμή του τερματισμού, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Η Ντρισμπιώτη κάλυψε τη μεγάλη απόσταση σε 2:47:00. Αφού ήταν σταθερά στις πρώτες τρεις θέσεις, η Ελληνίδα αθλήτρια άλλαξε τον ρυθμό της μετά το 29ο χλμ, απέκτησε μισό λεπτό διαφορά από τη δεύτερη θέση και άρχισε να ξεφεύγει σταθερά.

Δεύτερη ήρθε η Ισπανίδα Ρακέλ Γκονσάλες και τρίτη η Βικτόρια Μαντάραζ από την Ουγγαρία. Αυτές ήταν οι δύο αθλήτριες με τις οποίες έδωσε μάχη η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μέχρι να φύγει μπροστά και να κερδίσει καθαρά τον αγώνα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Πανελλαδικών 2026: Μάχη με τον χρόνο για ανακοίνωση την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Προσλήψεις σε σχολεία: Αιτήσεις τώρα για 3.373 θέσεις εργασίας χωρίς πτυχίο

Η ελληνική παραλία που κατέκτησε τη δεύτερη θέση παγκοσμίως

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία