Στην κορυφή της Ευρώπης ο Απόστολος Χρήστου: Πήρε το χρυσό στον τελικό των 50 μ. ύπτιο
Ο Απόστολος Χρήστου έκανε μία φοβερή κούρσα κάνοντας χρόνο 24.36 και σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 50 μ. ύπτιο

Με μια φοβερή εμφάνιση στον τελικό των 50 μ. ύπτιο, ο Έλληνας κολυμβητής Απόστολος Χρήστου κατέκτησε την Δευτέρα 15/8 το χρυσό μετάλλιο στο τερματίζοντας 1ος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Ρώμη.

Ειδικότερα, ο Απόστολος Χρήστου κολύμπησε μία φοβερή κούρσα, κάνοντας χρόνο 24.36 και σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 50 μ. ύπτιο, κάτι που ήταν αρκετό για να τερματίσει στην πρώτη θέση και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Να τονίσουμε ότι ο Έλληνας πρωταθλητής της κολύμβησης τερμάτισε πρώτος μπροστά από τον Ιταλό, Τόμας Τσεκόν που σημείωσε χρόνο 24.40 και ήλθε δεύτερος, ενώ τρίτος έμεινε ο Γερμανός Όλε Μπράουνσβαϊγκ, με 24.68.

Η τελική κατάταξη στον τελικό των 50 μ. ύπτιο:

Απόστολος Χρήστου (Ελλάδα) 24.36

Τόμας Τσεκόν (Ιταλία) 24.40

Όλε Μπράουνσβάιγκ (Γερμανία) 24.68

Μίχαελ Λεϊτρόβσκι (Ισραήλ) 24.75

Μικέλε Λαμπέρτι (Ιταλία) 24.85

Κάσπερ Στοκόβσκι (Πολωνία) 24.99

Γιόαν Μπροάρντ Εντόι (Γαλλία) 25.06

Τόμαζ Πολέβκα (Πολωνία) 25.08

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γεμιστα
Διπλή ελληνική διάκριση στο Taste Atlas: Στην παγκόσμια δεκάδα δύο κλασικά πιάτα λαχανικών
Κολοκυθάκια τηγανητά και γεμιστά ξεχώρισαν στη διεθνή κατάταξη για το 2026, αποσπώντας κορυφαίες βαθμολογίες από χιλιάδες ταξιδιώτες και καλοφαγάδες
Διπλή ελληνική διάκριση στο Taste Atlas: Στην παγκόσμια δεκάδα δύο κλασικά πιάτα λαχανικών
κρυο
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Από τα θερμαινόμενα πατάκια μέχρι την έξυπνη μόνωση — οι πρακτικές λύσεις που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στο σπίτι χωρίς μεγάλο κόστος.
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Μανιτάρια
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
Τι να προσέξετε στο ψήσιμο και το σοτάρισμα ώστε να διατηρήσουν γεύση, βιταμίνες και ευεργετικές ιδιότητες
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά