Συγκλονίζει η περιγραφή της νοσηλεύτριας που ξυλοκόπησε ο αστυνομικός
«Θα σας σκοτώσω όλους και θα σας το κάψω» - Χτυπούσε και κλωτσούσε τις νοσηλεύτριες ο αστυνομικός

Σοκαριστικές είναι οι περιγραφές που έδωσε στον δικηγόρο της η μία εκ των νοσηλευτριών που δέχθηκαν επίθεση, το βράδυ της Πέμπτης στο Νοσοκομειο Λαμίας. Εκει ένας 44χρονος -εν ενέργεια αστυνομικός – βιοπραγησε εναντίον τους τρομοκρατώντας όσους βρίσκονταν στο σημείο.

Στο Lamianow.gr μίλησε ο γνωστός δικηγόρος Γιώργος Νίκας, εκπρόσωπος της νοσηλεύτριας που δέχθηκε αναίτια επίθεση από έναν συνοδό.

Οι περιγραφές σοκάρουν: “…έγινε διπλή επίθεση. Πρώτα στην εντολέα μου και μετά και σε δεύτερη νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου. Η εντολεας μου εργάζεται 22 χρόνια σε μεγάλα νοσοκομεία. Έχει μεγάλη εμπειρία και είναι εξαιρετική στα καθήκοντά της. Ειδοποίησαν λοιπόν οι άνθρωποι που βρισκόταν στον θάλαμο της παθολογικής κλινικής, συνοδοί και ασθενείς, την εντολέα μου, ότι ένας συνοδος έχει βγει στο μπαλκόνι, ότι βρίζει και λέει ότι θα κάψει το Νοσοκομείο και θα τους σκοτώσει όλους. Πήγε λοιπόν να δει τι συμβαίνει. Τότε μπήκε από το μπαλκόνι και εκείνος κάτι έλεγε για τον ουροσυλλεκτη. Ευγενεστατα η εντολεας μου του είπε ότι θα πάει να φορέσει γάντια και να το φροντίσει αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Την ακολούθησε από πίσω και πήγε στη συνέχεια και της επιτέθηκε τελείως αναιτιολογητα, την έσπρωξε την έβγαλε τη μάσκα για τον κορωνοϊό και άρχισε να την κλωτσά.

Τότε, όταν πήγε εκείνη να σηκωθεί την χτύπησε με γροθιές και της έσπασε τα γυαλιά της. Είναι μια σοκαριστική επίθεση πραγματικά που έχει σοκάρει τόσο την τοπική κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο. Είναι απίστευτα πράγματα αυτά.

Και μάλιστα όταν πήγε η συνάδελφος της να την προστατέψει δέχθηκε και αυτή επίθεση. Έκανε διπλή επίθεση  σε νοσηλεύτριες. Την συμπαράσταση τους στην εντολέα μου εξέφρασαν ο Υπουργός Υγείας ο κ.. Πλεύρης, που την πήρε και τηλέφωνο αλλά τόσο η 5ηΥΠΕ αλλά και η διοίκηση του νοσοκομείου. Δεν έχω δει ακόμη κάποια κίνηση από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Δεν έχω δει ακόμη κάποιες περαιτέρω ενέργειες.

Ψυχιατρική εξέταση ζήτησαν οι οικείοι του αλλά εγώ θεωρώ ότι αυτό είναι το γνωστό τέχνασμα να αποφύγουν τις συνέπειες επειδή έχουν κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα…

Η εντολή που έχω λάβει από την οικογένεια της εντολέως μου είναι ότι αυτή η υπόθεση θα πάει μέχρι τέλους“.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πιερρακακης
Πιερρακάκης: Σχετικά με τις προκλήσεις και τις δυνατότητες της χρήσης της Τεχνητής Νοημοσύνης στην εκπαίδευση
Ξεκινά η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στην τεχνητή νοημοσύνη - Οι δράσεις αυτές θα ξεκινήσουν τον Μάιο με στόχο την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών 
Πιερρακάκης: Σχετικά με τις προκλήσεις και τις δυνατότητες της χρήσης της Τεχνητής Νοημοσύνης στην εκπαίδευση