Χάπια
Διαδικτυακή απάτη σχετικά με προώθηση σκευασμάτων για τις καρδιαγγειακές παθήσεις καταγγέλλει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Την προσοχή των πολιτών σχετικά με προώθηση σκευασμάτων για τις καρδιαγγειακές παθήσεις μέσω Διαδικτύου εφιστά με ανακοίνωση της, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.

«Εδώ και αρκετό καιρό διακινούνται στο διαδίκτυο συνεντεύξεις επιφανών μελών της επιστημονικής μας εταιρείας, μεταξύ άλλων και των καθηγητών Φούσα, Φιλιππάτου και Παρίση, που φέρονται σε δηλώσεις τους να προτρέπουν το κοινό στην ευεργετική χρήση για τα καρδιαγγειακά νοσήματα διαφόρων σκευασμάτων. Οι συνεντεύξεις αυτές είναι ψευδείς και τα μέλη μας ουδέποτε  έχουν θέσει το επιστημονικό τους κύρος στην υπηρεσία προώθησης κάποιου προϊόντος», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΚΕ.

Επειδή οι διαφημίσεις προτρέπουν τους ασθενείς να διακόψουν τη θεραπεία τους, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα για την υγεία τους και δημιουργούνται σημαντικά προβλήματα για τη δημόσια υγεία, η ΕΚΕ υπενθυμίζει ότι μόνο ο θεράπων καρδιολόγος είναι αυτός που θα συστήσει την κατάλληλη για τον ασθενή θεραπευτική αγωγή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία παντού (Ανανεώνεται η λίστα συνεχώς)

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Συμβολαιογράφος μιλάει με πελάτη για κληρονομιά
Νέο κληρονομικό δίκαιο: Πώς αλλάζει η θέση των παιδιών στην οικογενειακή περιουσία
Οι αλλαγές κινούνται στη λογική της εξισορρόπησης συμφερόντων ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας
Νέο κληρονομικό δίκαιο: Πώς αλλάζει η θέση των παιδιών στην οικογενειακή περιουσία