Κοινωνία 0

Απίστευτη ηλεκτρονική απάτη στην Κρήτη- 8.200 ευρώ έκαναν «φτερά» από τραπεζικό λογαριασμό 40χρονης

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύμα μια 40χρονη γυναίκα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών Ηρακλείου Κρήτης για την εξιχνίαση μιας νέας υπόθεσης ηλεκτρονικής απάτης καθώς 8.200 ευρώ έκαναν φτερά από τον τραπεζικό λογαριασμό μιας υπαλλήλου.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα στο Αστυνομικό Τμήμα, άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης κάλεσε στην εταιρία όπου εργάζεται η 40χρονη και κατάφερε με διάφορα τεχνάσματα να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, με την ανυποψίαστη γυναίκα να δίνει τους κωδικούς του τραπεζικού της λογαριασμού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο δράστης να μεταφέρει 8.200 ευρώ σε άγνωστο λογαριασμό. Στη συνέχεια όμως, ο επιτήδειος επιχείρησε με τον ίδιο τρόπο να πείσει την 40χρονη να δώσει τους κωδικούς και για άλλον λογαριασμό που είχε στην κατοχή της.

Η 40χρονη τότε αντιλήφθηκε την απάτη που στήθηκε σε βάρος της, ενώ έκανε καταγγελία για το περιστατικό, το οποίο διερευνάται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Κρήτη: Νεοδιόριστη εκπαιδευτικός έμενε σε σκηνή με την 4χρονη κόρη της – Παρέμβαση του Δήμου Αποκορώνου

Εκτός ωραρίου αποχωρούν οι εκπαιδευτικοί - Μέτωπο κατά των παράνομων εντολών και της αξιολόγησης

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία